145*24MM MOARE de TĂIERE Frunze de Viță de vie Scrapbooking Moare Ambarcațiuni de Metal Muri Tăiate Timbre timbru sec Noi 2017 Carduri de a Face Decor Șablon

8.14lei


145*24MM MOARE de TĂIERE Frunze de Viță de vie Scrapbooking Moare Ambarcațiuni de Metal Muri Tăiate Timbre timbru sec Noi 2017 Carduri de a Face Decor Șablon

Cantitate:1 buc/lot

Material:Oțel metal

Culoare:argint ca Dimensiune imagine(aprrox):ca imagine de Conversie: 1cm=0.39 inch /1 inch =2,54 cm Poate de 0,1-0,2 cm diferă datorită măsurare manual - de Înaltă calitate de metal subțire moare de tăiere realizate din 100% oțel Tăiat hârtie, țesături și mult mai mult - Lucrări în cele mai importante branduri de mor de tăiere mașini OEM de servicii acceptabile.

Transport: Ne va livra elementul(s) în termen de 7 zile lucrătoare după efectuarea plății,.vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata. Dacă nu obține bunuri după 60 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, vom asistent pentru a rezolva problema. Observație: Pentru China Post Air Mail-L ia, de obicei, 10-60 zile lucrătoare pentru a ajunge(de Transport maritim în Brazilia durează aproximativ 30 la 90 de zile). Pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus Că, de obicei, durează 14-90 zile lucrătoare pentru a ajunge. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus oferă un Număr de Urmărire, care Numai pot fi urmărite în China. Dacă aveți nevoie de un Număr de Urmărire, care pot fi urmărite în local țară, vă rugăm să Alegeți de Transport prin China Post Air Mail Înregistrată. Politica de retur: se Întoarce acceptat în termen de 15 Zile de la sosirea coletului. Feedback: Dacă produsele și serviciile de la noi sunt îndeplinite, feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de Vânzător Detaliate Evaluări este foarte apreciat!!. Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de feedback pozitiv de la tine. Atunci când rata de transport maritim parte , vă rugăm să luați afaceri internaționale în considerare. Ne propunem să asigurați-vă că aveți plăcută la cumpărături cu noi. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau deschide orice dispută. Ne înțelegem sentimentele și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. Vă rugăm să ne dea șansa de a rezolva orice problemă. Contactați-ne: Dacă aveți orice întrebări sau cereri, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi,vom fi bucuroși să-asistent. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la tine cât mai devreme posibil, cu toate acestea, din cauza diferenței de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde imediat. Te rog da-24 de ore de afaceri pentru noi pentru a vă răspunde,vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: șablon de decor, șablon de carte de, șablon album, Model ieftin decor, Șablon de înaltă Calitate, card, China șablon album Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate