1pair Cald pentru Femei Șosete de Bumbac Gros Drăguț Amuzant Arta de Crăciun Șosete Colorate Model Confortabil 3D de Desene animate de Animale Șosete Meias

4.80lei


modname=ckeditor 1pair Cald pentru Femei Șosete de Bumbac Gros Drăguț Amuzant Arta de Crăciun Șosete Colorate Model Confortabil 3D de Desene animate de Animale Șosete Meias

Caietul de sarcini:

Pentru sezonul: Orice Sezon

Caracteristici: absorbant, antibacterian, modelarea, deodorant, anti-picior

Flexibil și scalabil

Dimensiune:unul mărime se potrivește pentru 36-40

Culoare:ca imagine arată

Pachetul Includeded:

1Pair Șosete

Timp de livrare Notă: Dacă nu ați primit bunurile în data de livrare, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare. Vă rugăm să nu se aplice litigiilor în termen de 60 de zile , vă mulțumim pentru înțelegere. Când ai primit parcle ,Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți orice problemă, vă rugăm să contactați-ne și nu ne lăsa 1, 2, sau 3 stele Detaliată Vânzător Opiniile în primul rând, pentru că asta înseamnă că feedback-ul negativ, ne vom da seama de problema, va multumesc.

Plăți:

Am acceptat Escrow,Alipay,West Union,TT și așa mai departe. Plata trebuie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Vă rugăm să cotact-ne prin e-mail atunci când se face plata, dacă aveți orice cereri speciale(de culoare). Prețurile noastre nu includ clienții orice taxă sau impozit.

Metoda de transport maritim: Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plata compensate (cu excepția Weekend și de Sărbători) Noi, de obicei, nava elemente de poștă Air china,HongKong post, EMS, UPS, DHL și va avea un număr de urmărire. Aproximativ timp de transport maritim pentru diferite regiuni, după cum urmează:

Timpul de livrare este de aprox 16-25 zile lucrătoare de la cele mai multe dintre marea BRITANIE și statele UNITE ale americii destinații.

Destinație

Aprox. Timpul De Livrare

Statele Unite Ale Americii/Marea Britanie/Australia

16-25 zile lucrătoare

19-28 zile lucrătoare

Brazilia/America De Sud/Italia

Poate dura până la 4-6 săptămâni din cauza de control vamal

Franța/Spania/Germania/Europa de Est/Vest/Alte țări

Poate dura până la 3-4 săptămâni din cauza de control vamal

Informațiile sunt furnizate de către compania de transport maritim. Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în timpul stricte de control vamal și perioade.

B. timp de Transport maritim prin intermediul EMS: 5-8 zile lucratoare

Feed-back & servicii pentru Clienti:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi,vă Rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru,apreciem feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu serviciile noastre,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: Șosete, sosete ieftine, 1pair Cald pentru Femei Șosete de Bumbac Gros Drăguț Amuzant Arta de Crăciun Șosete Colorate Model Confortabil 3D de Desene animate de Animale Șosete Meias.


( 1 Rating )

Cantitate