Witblue Noi 10.1" KT107H Tableta DH-1096A1-PG-FPC276-VO2 ecran tactil panoul Tactil Digitizer Sticla înlocuirea Senzorului de

28.61lei


Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica ecranul conector cablu și panoul de ecran, aparat de fotografiat gaura poziție.

Pentru că nu este diferit de versiunea cu ecran cu diferite aparat de fotografiat gaura poziție pentru același cablu cod model.

Și, de asemenea, există diferite tableta numit KT107H

Putem garanta o primit va fi compatibil cu dispozitivul dacă ecranul este cu același conector cablu și forma ecranului ca imaginea noastră/lista.

Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere. Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.

Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.

Dacă nu, ne trimite la întâmplare.

Ca fabricarea fost schimbat cablul de cod pentru diferite produc în timp.

Cablul de cod pot fi diferite ca lista/imagine,noul panou de ecran nu au logo-ul pe ea. dar o primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta cu codul menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Etichete: touch ecran înlocuire tableta, tabletă cu ecran tactil, tableta touch, Ieftine touch ecran înlocuire tableta, De înaltă Calitate, ecran tactil de tableta, China tableta touch Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate