Motocicleta De Combustibil Rezervor De Gaz Supapă Robinet Comutator Petcock Pentru Puch Maxi Newport

51.30lei


Păstrați bicicleta în sus performanțe cu această înaltă calitate aftermarket supapa de combustibil.

Caietul de sarcini

Dimensiune filet: 12mm

Parte Tip: Supapa De Combustibil

Numarul Parte: nu Se aplică

Pachetul Inclus

1 x Supapa de Combustibil

Montarea

Puch Maxi, Newport și alte pasul prin modelele Vespa Caio și alte pasul prin modele

Notificare 1.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare,pls înțelege. 3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Timp De Livrare:

Postul va fi livrat în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată prin China Post sau HK Post și în mod normal nu durează 15-30 de zile lucrătoare de sosire.

Vă rugăm să rețineți internaționale de livrare este extrem depinde de Firma de Curierat și Obiceiurile Locale/Taxe. Dacă timpul de livrare este depășească așteptările dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru ajutor.

Avem, de asemenea, de aprovizionare cu DHL, UPS, EMS express de transport maritim, în care s-ar putea trebui să plătească taxă suplimentară de transport. Contactați-mă pentru detalii taxele inainte de a comanda (telefon NR. este necesar pentru expres internațional de transport maritim, vă rugăm să rețineți telefon nr. în timp ce plata.)

100% satisfacție garantată, vă rugăm să contactați-mă în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția.

Scopul meu final este să rămână satisfacție a clienților în fiecare dintre achizițiile lor.

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul meu, vă rugăm să lăsați-mi un feedback pozitiv și 5 scoruri DSR. Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: combustibil rezervor de gaz, rezervor de gaz, supapa de combustibil petcock, Ieftin combustibil rezervor de gaz, De înaltă Calitate rezervor de gaz, China combustibil supapa de petcock Furnizori.


( 0 Rating )

Cantitate