UPRETTEGO SUPER-SUBȚIRE AUTO ADHENSIVE 3D NAIL ART UNGHII SLIDER AUTOCOLANT ARGINT AUR ALB NEGRU VAL REPARA CRUCE DANTELA CB038-043

2.86lei


[DESCRIERE]

DIMENSIUNE: 8X10CM PENTRU FIECARE FOAIE

CANTITATE: 1 FOI DE UNGHII AUTOCOLANT

PACHET: PACHET SIMPLU

CUM SĂ UTILIZAȚI:

[PLATA]

Am prefera serviciul escrow care permite plata prin card de credit (visa sau MasterCard), card de debit, Qiwi portofel, bani booker, TT, etc,.

[TRANSPORT]

Oferim transport gratuit prin POSTA e-MAIL de AER (timp de transport maritim: 20-45 zile lucrătoare) pentru cumpărătorul este înregistrat adresa de pe Vanzari-Cost.news.

DISCOUNT DE TRANSPORT MARITIM:

1) PENTRU a MARI DISCOUNT de TRANSPORT maritim: Vom face upgrade de metoda de transport maritim pentru a elibera EMS sau DHL GRATUIT daca comanda e valoare totală este de USD $150 sau mai sus;

[TERMENI DE VÂNZARE]

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să ne contactați prin E-mail înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

[FISCALĂ ȘI DATORIA]

Noi, de obicei, nava elementul cadou la o valoare mai mică,dar noi NU suntem responsabili pentru impozite și taxe, toate de import, fiscale si vamale și taxe sunt responsabilitatea cumparatorului

[POLITICA DE RETURNARE]

Noi oferim de înlocuire și de restituire în termen de 15 zile, de înlocuire și de restituire serviciu va fi făcută după ce elementul este primit și în starea inițială & pachetului, este responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxa de transport să-l trimită înapoi la vânzător.

[PICĂTURĂ DE TRANSPORT MARITIM]

* Noi oferim livrarea de servicii la nivel mondial;

* Vanzari-Cost.news' ESCROW service garanție reseller de plată garantate;

* Private etichetă de expediere de garantare distribuitor informații client;

* Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați

Etichete: unghii slider, nail art unghii, autocolante de aur, Ieftine unghii slider, De înaltă Calitate lac de unghii de arta, China autocolante de aur Furnizorilor.


( 3 Rating )

Cantitate