Transport gratuit 20buc/Mulțime de Carbon din Oțel Hexagonal cu Mașina Introduce Piulițe cu Filet Pentru Lemn Mobilier 2017 fierbinte de vânzare

11.73lei


Detalii Produs

Fotografie De Produs

plata 1,susținem următoarele metode de Plată,cum ar fi visa,Boleto,Mastercard,West union,webmoney și așa mai departe. 2,Plata trebuie să fie în termen de 5 zile de la comanda. 3,Dacă se face o plată nu a avut succes, vă rugăm să verificați comenzile dvs., dacă încă nu este rezolvată, vă rugăm să ne contactați. 4,vă Rugăm să verificați numele tău(în Special clienții ruși), adresa și numărul de telefon înainte de a plăti, în caz contrar nu veți primi pachetul. Transport&Livrare 1,am guaratee a navei 48 de ore de la confirmarea plății,înainte de a trimite bunurile vom trimite un masaj în Vanzari-Cost.news.vă rugăm să verificați-l. 2,vom sprijini mai multe metode de transport.În mod normal, pachetele vor ajunge în termen de 45 de zile. 3,Pentru a urmări pakages, vă rugăm să vizitați 4,sfaturi Cald: În scopul de a reduce greutatea, astfel că prețurile sunt rezonabile, toate produsele noastre, pe cât posibil, să nu folosească exterior cutie de ambalare, cu excepția cazului în câteva vulnerabile la utilizarea de produse exteriorul ambalajului. Returnare și Rambursare 1, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în timp util. 2, dacă aveți nevoie de o restituire sau de schimb, vă rugăm să ne contactați, vom face cu tine în termen de 48 de ore. Feedback-ul Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să ne lăsați un 5-star feedback-ul și niște fotografii de produsul nostru,vă mulțumesc foarte mult.

'

Etichete: piuliță, piuliță filetată, adaos filetat piulițe, Ieftine piuliță, De înaltă Calitate piuliță filetată, China filetate introduce nuci Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate