12/24/36buc Toenail Incarnate Îndreptare Clip de Corecție Paronichie Curbat Picioare Instrument de Îngrijire Unghii Îndreptare Clip

13.42lei


Cum să-l Folosească? 1 se Taie clip în dimensiuni corespunzătoare în funcție de unghiile de la picioare. 2 se Pisa Patch-uri cu o Slefuire bord până când suprafața devine aspră, astfel încât să absoarbă lipici. 3 se Pisa unghiile de la picioare pentru a face suprafața netedă. 4 Curățat și dezinfectat unghia de la picior și clipul cu alcool Medicinal 5 se Aplică lipici pe clip 6 Inserați clip pe mijlocul de unghie pe 7 Apăsați pe clip și asigurați-vă că este atent să adere la unghia de la picior caietul de sarcini: Dimensiune:9cm, 6.5 cm, 4cm/3.54", 2.56",1.57" Cantitate: 12pcs/24buc/36buc Cald prompt: 1.La fel de diferite metode de măsurare,aceasta va avea loc 1-3 cm abaterea despre elemente,vă rugăm să vă asigurați că este bine pentru tine înainte de a comanda. 2.Pentru că de monitoare diferite și lumina lămpii,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului,într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere! 3.Unghia Îndreptare Clip doar,alte accesorii(dacă este cazul)irelevant demo-ul din imagine nu sunt incluse. Ambalajul include: Unghia Îndreptare Clip x 12buc/24buc/36buc (fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

Etichete: instrumentul de îngrijire picioare, De Îngrijire De Picioare, instrumentul de îngrijire, Ieftin instrument de îngrijire picioare, De înaltă Calitate de îngrijire de picioare, China îngrijire Furnizori de scule.


( 4 Rating )

Cantitate