Motocicleta CNC din Aluminiu Reglabil Rider Spate Seturi Rearset Suport pentru picioare Foot Rest Cuie Pentru Yamaha RC150 LC150

360.09lei


Motocicleta CNC din Aluminiu Reglabil Rider Spate Seturi Rearset Suport pentru picioare Foot Rest Cuie Pentru Yamaha RC150 LC150 Descriere: Stare:100% de brand nou nume Produs:Picior de Odihnă Cuie de Culoare:Roșu, Aur Negru Argintiu Portocaliu Albastru Titan Greutate:1.56 KG Tip de Material:CNC Aluminiu Articol Lungime:30cm/11.81 inch Latime Element:22cm/8.66 inch Înălțime Element:8cm/3.15 inch Echipare: Pentru Yamaha RC150 LC150 Lista de pachete: 1 x Picior de Odihnă Cuie Caracteristică: Striate pentru Picioare, Pentru Un No-Alunecare Grip confortabil și mai mici poziția pe bicicletă. Complet Reglabil De Poziționare De Picioare, Pentru A Permite O Mai Confortabil Și Agresiv Poziția Corpului. Precizie Realizate Din CNC Prelucrate Piese din Aluminiu, Apoi Negru Anodizat, Pentru o Durată de Uzură. Dublă Din Oțel Inoxidabil Rulmenți Pentru Ambele Shift Și Manete De Frână. Complet Reglabil Pentru A Se Potrivi Cu Stilul Dvs. De Echitatie.

Etichete: motocicleta cnc, pentru yamaha, cnc motocicleta, Ieftine motocicleta cnc, De înaltă Calitate pentru yamaha, China cnc motocicleta Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate