20Pieces EM4100 Cheie Fob 125KHz RFID ABS Breloc Tag Citit Doar, de Culoare Albastru RFID Semn de Control Acces Card-Cheie Pentru Usa Dulap

20.92lei


Aceste produse sunt aplicate pe scară largă în sistemul de control acces și aplicații conexe.

Caietul de sarcini:

1.Pre-programat cu unic cifre numărul de IDENTIFICARE în fiecare breloc (Acest card RFID este doar pentru citire, nu re-scriere.), și primele 10 tentacule sunt tipărite pe fiecare breloc

2.Frecventa : 125KHz

3.Standard : EM4100 (nu se Poate susține unele criptate carduri, cum ar fi ASCUNS, Cobra, APCik etc.)

4.Contactless transmisie de date și furnizarea de energie

5.Material : ABS

6.Distanta de citire: 1mm ~ 12mm

7.Fiecare vine cu inel de chei incluse

8.Greutate:4g/PC

9.Usor de transportat si rezistent la apa

Pachetul Include:

20x RFID Brelocuri(albastru)

Nu pot compatibil cu UHF cititor și criptate cititori, de exemplu, s-a ASCUNS, Cobra, APCiK ,Paradox,Radio,Isonas, etc.

Vă rugăm să consultați site tehnician pentru a asigura cititorul va sprijini normală (non-criptate) standard EM4100 125KHz RFID, carduri.

Notă: EM4100/TK4100 cip este de sprijin doar citit, nu poate fi scris. Dacă doriți scriere keyfobs, vă rugăm să cumpere T5577/ cip EM4305 de la acest link. Multumesc.

Bine ați venit la Una De-Un singur Magazin

Despre Feedback-Ul

1. Ne-am angajat la satisfacția dumneavoastră. Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele va fi foarte apreciat.

2. Dacă nu sunteți satisfăcut prin orice mijloace, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a oferi o soluție adecvată. Multumesc!!!

Despre Valoarea 1. În scopul de a se asigura că veți primi comanda fara sau mai puțin impozit, vom declara ca "CADOU", cu o valoare mai mică.

2. Valoarea nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață și nu se pot aplica în țări cu diferite reguli tarifare.

3. Daca nu va place cu valoare mai mică declarație, vă rugăm să ne contactați sau de a lăsa mesaje în ordine.

Despre Garanție

1. Oferim o garanție de un an de la data achiziției originale.

2. Garanția nu acoperă defectele cauzate de cumpărător, cum ar fi abuzul, foc etc.

Despre Transport 1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vanzari-Cost.news este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon real și codul poștal, atunci când veți plăti, de apreciat! 3. Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. 4. Dacă adresa dvs. este la distanță de zona de DHL / FEDEX rapid de transport maritim și vrei DHL/FEDEX de transport maritim, atunci ai nevoie să plătească suplimentar 38USD de zonă de la distanță de cost. Contactați-Ne 1. Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să trimiteți un mesaj prin intermediul Comerțului manager. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore de luni până sâmbătă. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru sau de deschidere, dispute, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Etichete: cheie Card, rfid token, 125khz rfid, Ieftine cheie card, De înaltă Calitate rfid token, China 125khz rfid Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate