Masina RC WLtoys A959 A969 A979 Upgrade Parte Față de Metal din Spate Brat Rotund de Pin 40.5*2mm Pentru RC 1/18 Modele la Scară de Argint

9.27lei


Masina RC WLtoys A959 A969 A979 Upgrade Parte Față de Metal din Spate Brat Rotund de Pin 40.5*2mm Pentru RC 1/18 Modele la Scară de Argint

Rapid De Transport Maritim Cu Numărul De Urmărire

Cumpara Cu Incredere,De A Primi Elementele,Sau Retrimite/Rambursare

Element: Față, Spate Brat Rotund de Pin de Brand Nou: Da, Greutate Neta: 7g Material: Metal Dimensiune: 40.5*2 mm Pachet: 4 buc Culoare: WLtoys A959 A969 A979 de Satisfacție a Clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Plata

Există mai multe metode de plată disponibile,Condițiile de plată permis să fie făcută de Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Transfer Bancar și așa mai departe.

Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Vanzari-Cost.news, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

dacă nu știți cum să plătească banii,

vă rugăm să consultați acest link:http://help.Vanzari-Cost.news/payment_method.html

Transport

1). Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2). Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3). Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.

Politica De Returnare

Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Feedback-ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc!

Etichete: Piese & Accesorii, Ieftin Piese & Accesorii, Masina RC WLtoys A959 A969 A979 Upgrade Parte Față de Metal din Spate Brat Rotund de Pin 40.5*2mm Pentru RC 1/18 Modele la Scară de Argint.


( 2 Rating )

Cantitate