Cele mai bune 2.5 D 0.26 mm 9H Telefon Fața Temperat Sticlă Călită Verre Pentru Meizu Miezu Meizy Mezu M2 M 2 Notă de 5.5 inch M2Note

16.64lei


NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică de $5.00, vom transport gratuit prin 4PX Singapore Post, OM Pro, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau Vanzari-Cost.news Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o. Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b. Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

Cele mai bune 2.5 D 0.26 mm 9H Telefon Fața Temperat Sticlă Călită Verre Pentru Meizu Miezu Meizy Mezu M2 M 2 Notă de 5.5 inch M2Note

Etichete: Sticlă Călită, pahar de sticla, sticlă călită, Ieftine sticlă călită, De înaltă Calitate de sticlă de sticlă, China sticlă călită Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate