Pentru Go Pro Set de Accesorii Plat Curbat Autocolant Adeziv Suprafața Helmet Mount pentru GoPro Hero 6 5 4 Xiaomi Yi 4K SJCAM Eken Camera

9.47lei


Caracteristică 1.Curbe de adeziv se montează care poate fi folosit pentru a monta pe curced suprafețe, cum ar fi căști de protecție. 2.Acestea sunt aceleași monteaza deja incluse PENTRU EROUL și HD HERO camere. 3.Adezivul se montează sunt realizate cu adeziv. 4.4991 suport adeziv asigură monteaza rămâne pune. 5.Gopro de bază pot fi îndepărtate curat atunci când căldură (de exemplu.g.. De la un uscător de păr) se aplică. 6.Compatibil cu Gopro hero 5/4/3+/3/2,Gopro Session,Gopro Hero4 Hero5 Sesiunea 7.Compatibil cu toate Xiaoyi Yi Camera ,Xiaoyi 2K,Yi 4K, 4K plus ,Xiaoyi 2 etc 8.Compatibil cu toate SJCAM cameră ,SJ4000/WIFI SJ4000/SJ5000/SJ5000x/SJ6000/SJ7000/SJ9000/M20/M10/SJ6/SJ6 Legenda Pachetul Include 4buc x Plat Monteaza 4buc x Curbat Monteaza 4buc x Elipsă Autocolant 4buc x Patrat de Autocolant

Transport maritim transport maritim la nivel Mondial .(Asteptati-va unele țări și APO/FPO) Comenzi procesate în timp util după verificarea plății , livrăm doar a confirmat pentru adrese . Vă rugăm să confirmați comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare . SERVICIU de TIMPUL de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători .Timpii de tranzit poate varia ,în special în timpul holday sezon . Dacă nu ați primit elementul de protecție în timpul de livrare , vă rugăm să ne de contract . vom urmări shipiment și înapoi la tine cât mai curând possiblewith replay . Brazilia personalizate vă rugăm să dați numărul fiscal la noi dacă selectați afaceri expediere mod ,rusă personalizate vă rugăm să lăsați numele complet la noi .multumesc .

Despre Reveni Dacă hava orice intrebare despre produs ,vă rugăm să ne de contract în termen de 7 zile . Dacă acest element în prossession mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU vom ACCEPTA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE . Service & Garantie: Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, produs, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil ,vom verifica și de a oferi soluții rezonabile . Nu se accepta produse litigiu de restituire în cazul în care elementul deteriorat/pierdut din cauza cumpărător motiv . Dacă preferați să se întoarcă înapoi bunurile pentru alte soluții, vă rugăm să ne contactați în avans. Cumpărătorii sunt responsabili pentru se întoarce de transport maritim, costurile în orice circumstanțe. Feedback-ul: satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: pentru gopro hero, autocolant xiaomi yi, xiaomi yi autocolant, Ieftine pentru gopro hero, De înaltă Calitate autocolant xiaomi yi, China xiaomi yi autocolant Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate