NMSafety De Înaltă Calitate De Absorbție De Șoc Mecanica Rezistent La Impact Anti Vibrații Mănușă De Lucru

52.03lei


startd

începe

Deget plin,t remor-low mănuși,vibrații absorbție anti-impact mecanica manusi,galben fluorescent nailon căptușeală tricotată fără cusături cu nisip cauciuc Nitril palma acoperite mănușă de lucru.

Descriere:

Aceste mănuși sunt captusite cu un strat de vibrații-umezire polimer. Special aditivat, format-cloropren acoperite, fără sudură, mănuși. Bun pentru protecția repetitive de impact și de a lucra cu instrumente vibratoare pneumatice. Design Ergonomic oferă confort și flexibilitate. Îndeplinește EN ISO/ANSI standard pentru reducerea vibrațiilor.Traume Repetitive asociate cu vibrații excesive la mâini este o mare problemă în America de Nord. Angajații dezvolta multe simptome asociate cu sindromul vibrațiilor mână-braț (HAVS). Vibrații mână-braț este vibrațiile transmise în mâinile și brațele atunci când utilizați portabil alimentat echipamentul de lucru. Prea mult expunerea la vibrații mână-braț pot provoca sindromul vibrațiilor mână-braț (HAVS) și sindromul de tunel carpian.

Caracteristici si avantaje:

1: Inovatoare unice De acoperire de pe mănușă acționează pentru a reduce efectele de impact, șocuri și vibrații

2: Confort moale tricotate fără sudură linie este confortabil de purtat pentru perioade lungi de uzura

3: Dexteritate, spre Deosebire de alte programe anti-vibrații și anti impact mănuși,Tremor Scăzută permite utilizatorului un nivel mare de dexteritate

4: Prindere BNR/Nitril Nisip strat oferă aderență excelentă

TRM=0.71

Dimensiune: Toate dimensiunile

Material Exterior: Cauciuc Nitril Nisip, Palmier Inmuiat

Material: Nylon /Spandex/TPR

Funcția: Anti-Șoc & Rezistent La Impact

începe

end

Etichete: anti vibrații mănuși de lucru, mănuși de lucru, mănuși de lucru, Ieftin anti vibrații mănuși de lucru, De înaltă Calitate, mănuși de lucru, China mănuși de lucru Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate