12 Steaguri 3.2 m Roșu și Blace Tesatura de Bumbac de Culoare Bunting Fanion Pavilion Banner Ghirlanda de Nunta/Ziua de nastere/Copilul Show Decor Petrecere

14.35lei


Caracteristici:

Un șir de frumos floral din Bumbac steaguri pentru decor.

Design elegant: Face petrecerea ta o atmosferă extraordinară și mai atractiv

Reutilizabile Steaguri: ori Doar pentru următoarea utilizare.

Perfect pentru toate ocaziile: de nunta, petrecere de aniversare, botez, Grătare de vară, de epocă petrecere de ceai, sau orice alt sărbătoare

Caietul de sarcini:

Material: Bumbac

Model: Floral

Culoare: Rosu

Lungime Totală: Aprox. 3.2 m/10.50 ft

Fanion Dimensiune: Aprox. 17cm X 17cm X 17cm/6,7 X 6,7 X 6,7 în.

De conversie de 1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 inch

Cald Prompt:

Poate exista un pic de mărimea abaterii datorită măsurare manual.

Poate exista o mică diferență de culoare din cauza pixeli si lumina.

1 X Șir de Drapel (Inclus 12buc Steaguri)

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vanzari-Cost.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vanzari-Cost.news!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: steagul banner, decorative decorativ, nunta, Steag ieftin banner, De înaltă Calitate decorative decorativ, China nunta Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate