Plasă neagră și Pantaloni de Yoga Pentru Femei, cu Buzunare Funcționare Sport Jambiere de Fitness Greva Dresuri Uscare Rapidă sală de Gimnastică Antrenament Pantaloni

46.71lei


Talie mare Plasă Neagră și Pantaloni de Yoga Pentru Femei Jambiere Sport Fitness Greva Dresuri Uscare Rapidă Training Pantaloni pentru Sport Caracteristici: Rece spălare cu apă și nu spălați cu haine de culori deschise Elastic si material ușor , se simt rece pentru ora de vară. Mașină de spălat. Potrivit pentru sala de sport și în timpul zilei. Neted și strălucitor și ușor de circulație. Linie de talie mare, cu lungime de glezna, nu văd prin material. Drăguț Plasă și Buzunar dedicat pentru iPhone 7. De înaltă calitate centura de elasticitate buna nu se deformeze și să nu las timpul exercitării și de a absorbi transpiratia, nu prea strans sau prea slab! Moda si design sexy te face să te uiți mai subtire, mai sexy și atractiv în sala de gimnastică, mare pentru yoga exercită și alte tipuri de antrenament. FEEDBACK-ul 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5 Stele. 2.Dacă nu se simt satisfacuta,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ,vă rugăm să ne contactați,vă garantăm, ne vor 100% slove orice problemă pentru tine. De TRANSPORT maritim 1. Timp de preparare: avem nevoie de 3-7 zile lucrătoare pentru a se pregăti pentru dumneavoastră. 2. Transport Gratuit. 3.vom alege cel mai bun și rapid shippment pentru tine,astfel încât, uneori, dacă alegeți china post mail, poate va vom trimite prin diferite mod de transport maritim. 4. Rusia cutomer vă rugăm să vă scrieți numele complet. TAXE VAMALE În considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat. Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. REVENI și MODIFICA, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă puteți întoarce sau schimba elementele în termen de 15zile de la livrat zi,dar vă rugăm să alegeți dimensiunea atent ne va arăta dimensiunea pentru fiecare produs. Cerere: 1. Articolele primite în termen de 15 zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Etichete: pantaloni de yoga, pantaloni de yoga pentru femei, plasă de pantaloni de yoga, Ieftin pantaloni de yoga, De înaltă Calitate, pantaloni de yoga pentru femei, China plasă de pantaloni de yoga Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate