Alb Simulate Perla Cercei Stud Pentru Femei Accesorii Bijuterii Piercing Mingea Cercei Stras Bijouteria brincos

2.78lei


Alb Simulate Perla Cercei Stud Pentru Femei Accesorii Bijuterii Piercing Mingea Cercei Stras Zirco Bijouteria brincos

Transport

Informații Despre Companie

Compania Introducerea

Experimentat Producător de Bijuterii din China

Ca o întreprindere de integrare R&D, fabricarea și vânzarea, Bijuterii Rinhoo este situat în Yiwu - nr. 1 mărfii city în China. Avem puternice forte, cum ar fi tehnici bune, personal cu înaltă experiență și completat fabricarea și sistemul de management. Produsele noastre au fost actualizate continuu datorită personalul nostru tehnic continuu de cercetare și inovare.

De asemenea, compania noastră dispune de echipamente complete și designeri profesionisti. Toate produsele noastre sunt realizate sub stricta sistem de management de design de produs, pregătirea probelor pentru produsul final. Calitatea produselor noastre a trecut SGS cerințe și este recunoscut de către piața internațională. Cu produse de înaltă calitate, preț competitiv, nesfârșită gamă de soiuri și stiluri inovatoare, compania noastra a luat poziția de lider în Yiwu.

Gamă largă de Produse pentru a Alege de la

Compania noastra este specializata in producerea de toate tipurile de:

Aliaj de produse: pandantive, coliere, inele, bratari, cercei, margele si multe altele. Modele personalizate sunt acceptate.

Stras produse: seturi de bijuterii, pandantive, bratari, cercei, inele și mai mult. Avem o echipă tehnică, care este specialist în cristal de sudare. Cu un design profesional, produsele noastre sunt bogate în stil și de asigurare a calității.

Avem, de asemenea, co-a început-o sticlă și cristal, bijuterii din fabrică pentru a produce murano, pandantive, inele, margele, bijuterii și accesorii, precum și crystal meșteșuguri și mai mult.

Exportul de Produse în Diferite Țări

În același timp, ca un profesionist companie de comerț, avem profesional de achizitii si de vanzari. Oferim, de asemenea, comerțul cu servicii, cum ar fi traducerii (engleză și Japoneză), spațiu de transport maritim și de livrare de servicii. Cu puternic sprijin de alimentare de la Nr. 1 mărfii city, ne-am îmbogăți continuu produsul nostru tipuri. Nostru complet varietate și noi stiluri sunt populare în rândul clienților. Produsele noastre au fost de mare popularitate din fiecare oraș din China și au fost exportate în America de Nord, Europa, Australia, Africa de Sud, Japonia, Coreea de Sud și alte zone.

Contactati-Ne Prin Telefon, Fax sau E-mail

Avem o cooperare pe termen lung cu international express companii precum DHL, EMS, UPS, RPX si Oficiu postal. Oferim, de asemenea, aerian și maritim servicii de livrare. Ne puteti contacta prin telefon, fax sau e-mail pentru a obține mai multe informații. Avem un profesionist echipa de client service pentru a vă oferi cele mai bune servicii.

Etichete: stud cercei set, cercei set, cercei stras, Ieftine cercei stud set, De înaltă Calitate cercei set, China cercei stras Furnizori.


( 5 Rating )

Cantitate