JERX Universal Microscop Telescop Stand Adaptor Pentru iPhone 7 6S Aliaj Smartphone cu suport pentru Telefon

47.84lei


JERX Universal Microscop Telescop Stand Adaptor Pentru iPhone 7 6S Aliaj Smartphone suport de Telefon din metal Durabil materiale: în Principal din Aluminiu. Partea de înaltă rezistență PA plastic. O singură dată de cumpărare pentru utilizarea pe termen lung. Se potrivesc oculare la 28mm - 47mm și Rândul său, domeniul de aplicare dvs. într-o mare camera【 Această dimensiune nu este potrivit pentru o Pușcă, vă Rugăm să vă asigurați de acest lucru !!!】 Telefonul este bine protejat de densitate mare EVA tampoane și nimic greu ecranul telefonului.【Notă: vă Rugăm să Păstrați un Pic de Pacient pe Focus Camera Telefonului, atunci puteți înțelege mai bine titularul】 Dacă sunteți o persoană, cum ar fi vânătoare, camera foto, fotografie, să ia ochii de fiecare moment, pentru a Primi Dvs. de Telefon Mobil În Camera Video și Imagine Capturer în Îndepărtat, Lume Mica . Explora natura din lume cu ușurință prin intermediul ecranului. Transport

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.

Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială. Elementele vor ajunge în 7-35 zile de afaceri la nivel mondial de obicei. Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.

Dacă nu\\'t primi bunuri atunci când\\'s aproape de certă de timp stabilit de Vanzari-Cost.news, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare în loc de a deschide un litigiu.

Feedback-ul

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști

sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Apreciem foarte mult de 5 STELE

Feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

En-gros

Clienții en-gros va rugam sa ne contactati, va vom oferi cele mai prețuri preferențiale. Modul de transport, vom folosi, în general DHL modul de transport, dar, de asemenea, în funcție de cerințele clientului și de selecție din modul de logistică.

Despre rambursare

În conformitate cu diferitele metode de plată restituire ora de sosire va fi diferit, în general nevoie de 3-15 zile lucrătoare de la cumpărători în contul.

Etichete: Suport De Telefon, microscop adaptor telefon, smartphone adaptor pentru telescop, Ieftin suport de telefon, De înaltă Calitate microscop adaptor telefon, China smartphone adaptor pentru telescop Furnizori.


( 5 Rating )

Cantitate