2 buc/lot Ghivece cu Plante Pix cu Gel 0,38 mm, Negru / Albastru Erasable Pixuri Creative Drăguț coreeană de Rechizite Pentru Fete Cadou Caneta

4.43lei


2 buc/lot Ghivece cu Plante Pix cu Gel 0,38 mm, Negru / Albastru Erasable Pixuri Creative Drăguț coreeană de Rechizite Pentru Fete Cadou Caneta

Cerneală:Cerneală Neagră.

Scrierea punct: 0,38 mm.

Materialul corpului: Plastic, sigura si sanatoasa pentru organismul uman și mediu.

Sfat: va fi bine pachetul, deci nu vă faceți griji despre livrare.

2 buc/1lot.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport, dacă este cazul. Ne va livra articolele în termen de 7 zile lucrătoare de la plata. Nu garantam livrarea curent cu toate transferurile internaționale din cauza diferențelor în vamă timp de compensare în diferite țări, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate celelalte taxe vamale, taxe de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Noastre De Transport Maritim:

1. Cele mai multe dintre comenzile noastre sunt transport gratuit prin China Post Air Mail. Dar, uneori, pls ne permite de a schimba la alte curieri în funcție de situația reală. Dacă doriți să utilizați EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT sau altele vom verifica taxa de transport maritim pentru tine.

2. În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free, ne va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Această valoare mai mică nu reflectă prețul total plătit. Toate taxe la import sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că elementul a primit în culoare greșită, o buna comunicare sunt foarte apreciate.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Feedback-ul negativ, fără a comunicațiilor în primul rând va duce la suspendarea de servicii post-vânzare. Vom face noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: albastru poate fi ștearsă pixuri, pix cu gel, erasable pen, Ieftine albastru erasable pixuri, De înaltă Calitate pix cu gel, China erasable pen Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate