APP de înlocuire-0970 control de la distanță controler pentru Apple TV pentru iPhone și pentru iPad controle remoto

35.42lei


APP de înlocuire-0970 control de la distanță controler pentru Apple TV pentru iPhone și pentru iPad controle remoto Specificatii: Control Remoto Stare: Nou, Tip: TV Canal de la Distanță: 1 Frecventa: 433 MHz Material: Material ABS Culoare: așa Cum se Arată Greutate: 0.04 kg (0.09 lb.) Dimensiune: 12 cm x 3 cm x 0.2 cm (4.72 in x 1.18 in x 0,08 in) Cantitate: 1 x telecomanda (Bateriile nu sunt incluse) OEM&ODM sunt, de asemenea, acceptate. Poți personaliza logo, culoare, model, tipar, design de ambalaj și stil etc. Notă: Este nevoie de un universal dock pentru a utiliza această distanță pentru iPhone sau iPod. Acest control de la distanță de unități și va funcționa la fel de bine ca cele originale. Nici o programare sau configurare necesare.

Feedback : vă Rugăm să ne dea 5 stele dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a da-ne feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem face cele mai bune noastre de a oferi servicii mai bune clienților.

Garanție și Retur:

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt de bună calitate și în curs de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2. Dacă există unele manopera sau materiale defecte cu produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând , avem în schimb sau oferă alte soluții pentru a face o alegere.

3. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Etichete: control de la distanță controler, Control De La Distanță, înlocuirea remote control, Ieftine control de la distanță controler, De înaltă Calitate de control de la distanță, China înlocuire de control de la distanță Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate