HoozGee de Lungă durată Clasic AV Stick Vibrator Sex Produsele Super-Șoc Magie Bagheta pentru Masaj cu Cap pentru Femei Adulte Jucarii Sexuale

13.98lei


De Înaltă Calitate, Livrare Rapida, Serviciu De Aur! Vă mulțumim pentru achiziționarea HoozGee produse! Motivația noastră vine din satisfactia dumneavoastra! Despre Produs 1. Superior medical clasa ABS si TPR, în condiții de siguranță, fără miros și piele-friendly. 2. Aceasta este o vânzare fierbinte , de lungă durată, clasic AV stick. Orice jucător trebuie să-l aibă. 3. Nu doar masturbare șoc tija, care este, de asemenea, un corp masaj stick. 360 de grade toate-a rundă de masaj vibrații, de a promova circulația sângelui, elimina oboseala, relaxați-vă și relaxați-vă corpul și mintea. 4. Vibrații puternice, sentimentul de vibrații pot fi ajustate de la slab la puternic, de 360 de grade îndoirea gâtului design. Bătaie în modul vibrații. 5. În imposibilitatea de a opri privat brațele în mod eficient pentru a stimula clitorisul, labiile, trezind cele mai intense orgasme si placere sexuala, si accesorii pot fi utilizate direct la punctul G feminin, de sex feminin ejaculare. Caracteristică Material: Medical TPE/ABS/aliaj Funcția: fără Trepte de viteză change Lungime: 250mm Diametru(max): 45 mm Putere: 110~220V AC Putere Lungime Cablu: 1.5 m Priza: American Standard Greutate: 380g lista de pachete: 1 x masaj Notificare 1. Curățenie înainte și după fiecare utilizare. 2. Scoateți bateriile după fiecare utilizare și se păstrează separat. 3. Nu se înmoaie. HoozGee îi pasă ce-ți pasă, motivația Noastră vine din satisfactia dumneavoastra! Vom fi mult mai apreciat dacă puteți să ne dea o șansă pentru a face lucrurile chiar înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ și de revizuire. Vă mulțumesc!

Etichete: magie bagheta pentru masaj, masaj bagheta, magic massager, Ieftine magie bagheta pentru masaj, Masaj de înaltă Calitate bagheta, China magic massager Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate