20buc/set Dremel Instrument Rotativ 150 de 3mm Diametru Ax de Slefuire Cap Bavuri Multifuncțional Gravură instrumente Abrazive de Slefuire Accesorii

15.27lei


Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate 20 BUC Bavuri pentru pasionați de BRICOLAJ sau hobby si craft ventilator, și să dea instrument rotativ și mai mult funcționalitatea cu acest set de diamant bavuri. Diametru ax: Aprox.3 mm Compatibilitate: mai mici instrumente rotative Mai relevante produse sunt disponibile. Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru. Pachetul include: 20 x Cap de Măcinare (cu cutie)

Plata • Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație. • Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului de Transport • Pregătirea pachetului: Ne va livra articolele termen de 1~5 zile lucrătoare după plata confirmat de Vanzari-Cost.news. Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp pentru a pregăti elemente. • Vă rugăm să deschideți ambalajul și verificați dacă există unele daune înainte de a semna, dacă există unele daune, vă rugăm să nu semneze și să ne contactați imediat. Am expediat în întreaga lume dacă țara dumneavoastră este personalizat este strictă, vă rugăm să ne contactați înainte de a licita pentru a verifica detaliu și confirmat. Contactați-ne • bun venit clienți din întreaga lume se intereseze și întrebări, vom încerca să facem noastre cele mai bune pentru feedback-ul clientului de e-mail în termen de 1-2 zile lucrătoare, dacă nu vă rugăm să verificați caseta de e-mail din nou. • Dacă nu există nici o problemă, dacă nu există nici o problemă cu acest produs, conectați-vă cu noi în orice moment. Noi vă va ajuta să-l rezolve. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. • Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și Cinci Stele Detaliu Vânzător de Rating. Aprobarea ta este cel mai încurajeze pentru noi!

Etichete: unealtă multifuncțională accesoriu, dremel engraver accesorii, rotative dremel, Ieftin instrument multifuncțional accesorii, De înaltă Calitate dremel engraver accesorii, China rotative dremel Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate