Fierbinte 1/4"1/4"cu Filet de sex Masculin Șurub Converti Adaptor Trepied Ballhead Dublu Masculin Șurub Adaptor Pentru aparat Foto DSLR Accesorii

3.30lei


Fierbinte 1/4"1/4"cu Filet de sex Masculin Șurub Converti Adaptor Trepied Ballhead Dublu Masculin Șurub Adaptor Pentru aparat Foto DSLR Accesorii

Adaptor șurub este conceput pentru a avea două 1/4" cu filet de sex masculin șuruburi

Realizate din materiale metalice, și argint placat cu suprafața

Potrivit pentru conectarea de o varietate de 1/4-20 orificiile pentru șuruburi

Utilizate pe scară largă în camera de accesorii, cum ar fi Trepied, Monopied, Ballhead, lumina, stea, lumina Video

Foarte usoare si durabile

Material: Metal

Max inaltime: 20mm / 0.8""

Max diametru: 16mm / 0.6""

Culoare: Argintiu

Pachetul Include:

1 buc x 1/4" de sex Masculin de la 1/4" cu Filet de sex Masculin Metal Șurub Adaptor

Plata

Puteti plati prin moneybookers, Visa, MasterCard, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit.

CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține.

Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau Vanzari-Cost.news pentru asistență.

Transport

Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.

Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale.

Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat.

Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.

Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.

Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.

Garantie 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea)

Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare.

Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.

Client Service

Noi menținem standarde înalte de excelenta depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: șurub adaptor, pentru dslr, camera cu șurub adaptor, Ieftine șurub adaptor, De înaltă Calitate pentru dslr, China camera cu șurub adaptor Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate