50 bucata Tub - 13x100mm(8 ml) de Plastic transparent Tub de Testare Set cu Capace și Rack

64.44lei


50 bucata Tub - 13x100mm(8 ml) de Plastic transparent Tub de Testare Set cu Capace și Rack

50 Bucata Tub - 13x100mm(8 ml) de Plastic tub de Testare cu Rosu sau Albastru capac pentru fiecare Detasabila Tub de Testare rack cu 50 de gauri a Tubului este clar și transparent; Tub cu dop Roșu sau Albastru Material: de Înaltă calitate din polipropilenă (PP)

1.Ne va livra comanda cât mai curând posibil 2.Am expediat domeniu pe plan mondial prin China Post Aer Înregistrat,ePacket,Singapore Post,China EMS,DHL și ect cu număr de urmărire. 3.Vom trimite ca eșantion sau cadou cu mai mică valoare declarată a vă ajuta să economisiți sau evita taxa de 4.Am împachetat cu atenție pentru a evita deteriorarea ,promitem să primiți perfect bunuri. 5.Noi vă va ajuta să urmăriți informații de logistică , atunci când este pe cale de a ajunge, ne va aminti de tine. Dacă este lent, ne va reaminti companie de logistica pentru a livra un pic mai repede --------- Magazinul Meu Link-ul ---------

Etichete: tub de testare set, Tub De Testare, plastic tub de testare, Ieftine tub de testare set, De înaltă Calitate tub de testare, China plastic tub de testare Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate