Nicotd 2.5 D, Plin de Acoperire de Culoare Tempered Glass Pentru Xiaomi Redmi 4 Prim-Pro 5.0 inch ExplosionProof Ecran Protector de Film Protector

5.60lei


(Acoperire Completă) Temperat Pahar Ecran Protector Pentru XiaoMi Redmi 4

(Acoperire Completă) Temperat Pahar Ecran Protector Pentru XiaoMi Redmi 4 Pro

(Acoperire Completă) Temperat Pahar Ecran Protector Pentru XiaoMi Redmi 4 Prim

Nicotd 2 buc/lot Complet Acoperi Tempered Glass Pentru Xiaomi Redmi 4 Pro Pahar de Film Protector de Ecran de Film Protector Pentru Redmi 4 Prim

Prieten drag,Observa acest lucru înainte de a comanda :

1.Noi nu\\'t fi imaginea unor produse.Deci modelul de Telefon este scris în opțiune,vă rugăm să alegeți modelul de telefon pe care doriți.

2.dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne de contract în primul rând,vom rezolva problema pentru tine,vă rugăm să don\\'t deschide disputa.multumesc.

(1)Caracteristică Produs

1.Tratament Special de suprafata proces 2.Prevenirea ecran de spargere 3.Personalizate de design de culoare

4.Protejați-vă telefonul mobil cu acest Premium elegant din Sticla Temperata fata de ecran protector.

5. Colorate frontal din otel geam care este percisely tăiate la dimensiune pentru Telefonul tău. Prima sticla va acoperi întregul ecran al telefonului, cu un cerc complet pentru butonul de start.

6.Duritatea suprafeței - 0.26 mm grosime și a făcut cu tratate chimic, geam transparent. 8-9H: chiar obiecte ascutite cum ar fi cutite si cheile vor zgâria sticla.

7.Anti-Shatter Film - în Cazul în care sticla se sparge, sticla se sparge în bucăți mici, care nu sunt ascuțite, făcându-l în condiții de siguranță pentru utilizatori.

8.Acoperire Oleophobic - sticlă călită are o acoperire Oleophobic ce previne amprentele și alte impurități care face, de asemenea, de film ușor de curățat.

9.Atingere delicata - Flim este acoperit pe spate cu un puternic adeziv silicon care face instalarea ușoară și acordă filmul ferm astfel încât acesta nu va afecta ecranul\\'s de sensibilitate.

(2)Ambalare Conținut:

1* Culoare Sticla De Film Pentru Xiaomi Redmi 4/Redmi 4 Pro/ Redmi 4 Prim

1* Ștergeți Uscat pentru prepararea de instalare

1* tampon cu Alcool pregătirea pentru instalare

Pachet Fotografii:

Etichete: culoare sticla, sticlă călită, Acoperire Completă, Ieftine culoare sticla, De înaltă Calitate sticla, China acoperire completă Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate