POWGE Inch Tip T MXL XL L sincrone Pas 0.08"/0.2"/0.375" Personalizate producția de toate tipurile de Trapez MXL XL L Curelei de Distribuție

403.01lei


Regulate de Cuplu Inch Tip T Trapez MXL XL L Sincrone Centura teren 2.032 mm 5,08 mm 9.525 mm Cauciuc Neopren cu fibra de sticla de bază.Fabricarea Personalizarea toate tipurile de MXL XL L Curelei pulley inch Curelei de Distribuție curea de Cauciuc

Caracteristici: Regular Cuplu MXL XL L H XH XXH sunt Inch tip T Sincron centura .

Scop General de distribuție scripeți.potrivit pentru transmiterea momentului de rotație și lumina de încărcare de transport.

Despre prețul produselor

1. Titlul de prețul de 100 de dolari, prețul de acest lucru nu este adevărat!

2.Centurile de preț se bazează pe mărimea ta,diferite lungimi diferite de preț, de diferite lățimi diferite de preț. vă rugăm să ne contactați!

3.După ce confirmați dimensiunea, am să vă dau citate de preț, și nu va modifica prețul corect.apoi veți plăti !

Centura sincron informații comandă:

1.Ce Tip de Curea de Distribuție?

2.Ce este Material de Cureaua de Distribuție?

3.Ce este Forma de Cureaua de Distribuție? Deschise sau în buclă Închisă

4.Câți Dinți Numărul de Cureaua de Distribuție?

5.Cât de multe lățimea Curelei de Distribuție?

Dacă nu găsiți Tipul Necesar , Putem Oferi Servicii Personalizate!!

1. Titlul de prețul de 100 de dolari, prețul de acest lucru nu este adevărat!

2.Centurile de preț se bazează pe mărimea ta,diferite lungimi diferite de preț, de diferite lățimi diferite de preț vă rugăm să ne contactați!

3.După ce confirmați dimensiunea, am să vă dau citate de preț, și nu va modifica prețul corect.apoi veți plăti !

1. Titlul de prețul de 100 de dolari, prețul de acest lucru nu este adevărat!

2.Centurile de preț se bazează pe mărimea ta,diferite lungimi diferite de preț, de diferite lățimi diferite de preț vă rugăm să ne contactați!

3.După ce confirmați dimensiunea, am să vă dau citate de preț, și nu va modifica prețul corect.apoi veți plăti !

(Dimensiuni diferite de preț diferite, diferite cantități diferite de preț)

(În funcție de produse diferite dimensiuni pentru a face cotare)

Produse de înaltă Calitate . Toate produsele sunt prelucrate de testare a calității înainte de a le pune în stoc .

Sprijin profesional . Pentru întrebări de pre-vânzare și post-vânzare problemă, noi vă oferim profesionale sugerează și soluții .

Variază în funcție de metodele de expediere . oferim variază metode de transport maritim, puteți alege unul care ti se potriveste. Fiecare pachet este livrat cu număr de urmărire .

Prețul cu ridicata . Va putem oferi un preț special pentru o cantitate mare, vă Rugăm să contactați cu noi .

Servicii personalizate . Putem personalizate unele părți non-standard, dacă oferta de desen. Contactați-ne pentru acest serviciu .

Toate elementele vor fi livrate în întreaga lume. Am trimis toate elementele au număr de urmărire, se poate verifica coletul de stare într-un timp util

Toate elementele vor fi livrate în termen de 1~2 zile lucrătoare (exclusiv zilele de sâmbătă, duminică și de Vacanță), după ce plata este primită și eliminate.

Taxa vamală este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate.

Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate prin China Post / Hongkong Post / Singapore Post.Toate elementele vor fi livrate de către China, EMS, FedEx, UPS,DHL. Dacă aveți nevoie de aceste metoda de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.

Timpul de expediere fi urmați de masă va fi de referință.

Cumpărătorilor Informații: noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

7 Zi de Satisfacție Schimb de Garantare:Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata.

Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la cumpărare. NU de returnare sau de schimb vor fi acceptate după 14 zile de la data achiziționării.

Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport încoace și încolo ).

Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila. Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport produse înapoi.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele

Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare scopul nostru,Încercați cele mai bune dvs. pentru a rezolva problemele pentru tine.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți

Etichete: curea motor, scripete dublu, scripete roller, Ieftin motor curea, De înaltă Calitate scripete dublu, China scripete roller Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate