VSKEY 3Pcs Adult Polarizat Ochelari 3D Pasive Televizoarele 3D TV RealD Cinematografe Cinema Sistem Bărbați Femei

28.17lei


>> Vă rugăm să specificați cerințele de factură, în scopul de mesaj atunci când comanda,inclusiv valoarea și altele. sau ne default declare Valoare .

- Nu strălucește, Nu crosstalk, Nici o baterie în interiorul, Nu este nevoie pentru a reîncărca. Greutate de lumină și confortabil de purtat.

- Acest produs aparține circular polarizate lumina nu are flash Real D 3D ochelari Real D 3D cinema sistem de redare și nu flash / 3D polarizate TV,

- Acest produs nu acceptă active shutter 3D TV (cu baterie sau USB de încărcare ) și active shutter teatru, televizor obișnuit și generale ordinare PC, monitoare de calculator și laptop-uri și alte dispozitive nu acceptă 1. Mediu prietenos ABS, cadru din plastic, importate circular lentile polarizate filme 2. Optica parametru: polarizate eficiență> 99.9%, transmisie> 43% 3. Culoare: Albastru,Galben,Roșu,Greeen (vă Rog să Observați: Mix de culori,va trimis 3color (Culoare Aleatorii) ).Vă mulțumim pentru dvs. de înțeles.) 4. Obiectiv Grosime: 0.42 mm 5. Greutate:28g 6. ATENȚIE: vă Rugăm să nu curățați pahare cu apă sau cu mașină de spălat vase, curățați-l cu o cârpă uscată sau sterilizare cu raze ultraviolete mașină.

Polarizat Ochelari 3D Compatibil Cu 3D Pasivi sisteme:

- Televizoarele 3D pasiv

- RealD Certificate Cinematografe

- 3D pasivi Monitoare de Calculator

- Lucru pe pasiv Televizoarele 3D,Foarte cinematografele 3d,Proiectoare 3D cinema acasă cinematografele 3d. Pentru Sony Panasonic Vizio Motorola LG Philips și Mai pasiv cinema 3D pasivi TV acasa teatre Decvice!

- Nu este compatibil cu Monitoare Normale / Dolby & IMAX Teatre &MasterImage3D

- Nu este compatibil cu televizor obișnuit și generale ordinare PC, monitoare de calculator și laptop-uri și alte dispozitive. Pachetul Inclus: 3pcs X Polarizat Ochelari 3D Pasivi (Culoare Aleatorii) Dacă doriți să cumpere ochelari 3D pentru copii. Pls Click Aici:

Deoarece china post, singapore post, hongkong post, swiss post, suedia post, timp de tranzit de instabilitate (10-45day), rusă Prieten Acorde o Atenție vă Rog!! 1: vă Rugăm să completați în receptor numele complet în ordinea datorită noilor politica vamală rusă, în caz contrar, probabil, nu va primi pachetul în cele din urmă. 2: nu Suntem responsabili pentru livrare nu a reușit cauzate de faptul că clientul nu oferă informații suficiente atunci când se face comanda. >>Despre Livrare!! Ne-am pus procesul de livrare sub controlul strict al calității, produsele vor fi livrate la tine cât mai curând posibil. O problemă ar putea duce la întârziere. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne va răspunde la tine în detaliu.. 1. Ne e-mail la adresa-ai lăsat în sistem. Vă rugăm să verificați-l cu atenție atunci când plata. 2. Vă rugăm să ne oferi numărul de telefon pentru a asigura post omul poate ajunge la tine. >>Despre Vamale: 1. În scopul de a vă asigura că primiți comanda fara sau mai mici taxe de import, vom declara ca o valoare mai mică, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. 2. Sau ai putea lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ar trebui să ne facă declarații vamale. Suntem bucuroși să urmați instrucțiunile. 3. Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.. 4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Dacă cumpărătorul nu cooperează cu vămuire, duce la bunuri du-te înapoi, va produce un imens costurile, aceste costuri sunt, în general, mai mare decât valoarea comenzii,prin Urmare, în cazul în care cumpărătorul nu poate șterge vămuire sau de a refuza să plătească datoria, iar bunurile sunt returnate, nu vom rambursa orice sume de bani,în Cazul în care cumpărătorul nu este de acord, vă rugăm să nu cumpere oricare dintre produsele noastre, nu vrem să fi suferit!!! 5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. >> Despre Feedback-Ul!! 1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare,vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!! 2. Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. Recunoașterea ta mă va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine. Au un cumpărături fericit! Vă mulțumesc foarte mult..

Etichete: Ochelari 3D, polarizat ochelari 3d, polar 3d, Ieftin ochelari 3d, De înaltă Calitate polarizat ochelari 3d, China polar 3d Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate