Pentru Samsung Galaxy A3 2016 Sticlă Protectorul de Ecran Telefon Mobil Smartphone, Accesorii Pentru Samsung A310F Sticlă Călită

6.65lei


Bine ati venit la magazinul nostru:

Sfaturi De Cumpărături >>

Pentru ≥ 3 Bucati Reducere De 5%!!

Primul este CHINA POST Normal Mail, (tracker numai numărul de urmărire în china), care înseamnă urmărirea Nr. am dat de tine nu este valid, puteți \ 't obține informații de urmărire de pe site-ul. Dar, în acest fel, se pot economisi bani.

Dacă selectați China Post Air Mail, atunci, acesta este e-mail înregistrată, puteți obține informații de urmărire de bunuri. Cu toate acestea, ar trebui să plătească o taxă suplimentară că Postul Angency ne va taxa mai mult pentru informații de urmărire.

Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare (Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile lucrătoare) în Cazul în care aveți nevoie să urmați informațiile de urmărire, și au un pic vă faceți griji cu privire la informațiile de urmărire, deci \\ 'd mai bine pentru a alege e-Mail de Aer. Pachet:

1 X Sticla de Film Protector de Ecran de Fata

1 X Pânză De Curățare.

1 X Praf scoaterea hârtiei.

Etichete: protectorul de ecran telefon, ecran protector, mobil ecran de protecție, Telefon ieftin ecran protector, De înaltă Calitate, ecran protector, China mobile, ecran de protecție Furnizori.


( 0 Rating )

Cantitate