GoIP 8 porturi voip gsm gateway/voip sip gateway/IP GSM Gateway/ GoIP8 GSM VOIP Gateway - oferta speciala de pret

1 483.08lei


Original DBL VoIP GSM Gateway

8 Porturi VOIP SIP GSM Gateway (8 SIMs)

Model: GoIP-8

Informatii Generale:

La GoIP-8 GSM permite rutare directă între IP și rețeaua GSM, fără utilizarea unui port FXO sau rețeaua PSTN.Este rețeaua GSM și rețeaua VoIP conectarea perfect noi poducts. Telefon mobil cartele SIM va fi instalat în dispozitiv, și GoIP8 utilizatorii pot fi realizate prin rețeaua GSM pe masina aligh.A bulit-în SIP și H. 323, flexibilitate de configurare. SIP poate fi bine folosit atunci când energia electrică s-a afișa numere. Cu acest GoIP8, utilizarea de VoIP este mult îmbunătățită, cu economii semnificative pe distanțe lungi și tarifele de roaming.

1. Schema de conexiuni:

2. Fotografiile Arată:

1) LAN Conectati acest port la un Switch/Router, Ethernet de un modem DSL sau alte echipamente de acces la rețea. 2) PC Conecta un calculator sau alt dispozitiv de rețea la acest port. 3) PUTEREA (DC12V/2000 ma) Conectați 12V/2000 ma Adaptorul furnizat pentru acest mufa de alimentare. 4) Reset Apăsați acest buton pentru a reseta GoIP-8 la valorile implicite din fabrică. 3. Protocolul TCP/IP V4 (IP V6 auto adapt) ITU-T H. 323 V4 Standard .2250 V4 Standard H. 245 V7 Standard H. 235 StandardMD5,HMAC-SHA1 ITU-T G. 711 alaw/ulaw, G. 729A, G. 729AB, G. 723.1 Voice Codec RFC1889 Timp Real de Transmisie de Date de Proprietate Firewall-Trece-Prin Tehnologia SIP V2.0 Standard Simplu de Traversare de UDP peste NAT (ASOMAREA) Web-base Management PPP over Ethernet (PPPoE) PPP Authentication Protocol (PAP) Internet Control Message Protocol (ICMP) TFTP Client Hyper Text Transfer Protocol (HTTP) Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Sistem de Nume de Domeniu (DNS) contul de Utilizator de autentificare folosind MD5 Out-band DTMF Releu: RFC 2833 și SIP Info 4. Specificațiile Software-ului de sistem de OPERARE LINUX încorporat HTTP Web Server PPPoE Dial-up NAT Router de Bandă largă de Funcții de Client DHCP Serverul DHCP Firmware On-line upgrade PSTN ID-ul Apelantului transmite Suport în mai Multe Limbi Suportate deviere apel Sprijinit PSTN apel auto la PSTN Sprijinit Multi_devices Coopereze Mode(Modul de Grup) a Sprijinit SMS apel 5. Specificațiile Hardware Caracteristicile hardware și Parametrii Procesor: ARM9E 133MHz DSP:VPDSP101-4 100MHz RAM :16M Flash :4M Putere: DC12V/2000 ma +-10% Intrare AC100V să AC240V Modulul GSM Tip: Default 900M/1800M Opțional 850M/1900M Consum: Maxim 5 W Led-uri: ALERGA, GSM, LAN, PC,GSM Rețea de Porturi: 2 RJ45; a Sprijinit NAT 100/10BASE-T Greutate :900 Grame Set Complet Temperatura de Lucru: 0-40 de Lucru Umiditate : 40-90 Nu Coagulat de Culoare : Gri GSM SIM Porturi: 8 VoIP de Canale : 8

6. Cerere de caz:

A1: Trimiterea de SMS-uri în Vrac de Servicii

1.Trimiterea de sms-uri în vrac mesaje text este o tehnică comună pentru telemarketing pentru a ajunge la clienții țintă.

2.Un SMS în vrac sistem poate fi implementat rapid și ușor folosind GoIPs și de proprietate SMS server. Telemarketers sunt acum aveți control complet asupra cum și când vor să trimită mesaje text.

3.În plus, mesajele text SMS sunt acum utilizate pe scară largă în multe companii, organizații, școli, cluburi ca un mijloc pentru difuzarea de informații. Ele pot construi acum propriul lor sistem de SMS-uri fără să plătească scump taxele lor GSM server provider.

4.Acest sistem poate lua, de asemenea, avantajul de a folosi același furnizor de servicii GSM pentru a trimite sms-uri la telefon abonaților în același furnizor de servicii.

A2: Sun înapoi

1.Suna Înapoi se referă la telecomunicații eveniment care are loc atunci când inițiatorul unui apel este chemat imediat înapoi într-o secundă sună ca un răspuns.

2.GoIP ar putea fi utilizate pentru a realiza această funcție, singur sau ca un terminal care este integrat într-un apel înapoi server / platforma. 3.Pentru funcționarea independentă, GoIP primește un telefon cu caller ID-ul de informații și apoi respinge apelul imediat, fără a răspunde la apel. GoIP apoi sună din nou apelantului, astfel încât el poate apela un număr de telefon pentru a efectua un apel. În acest caz, GoIP trebuie să vă înregistrați la un Furnizor de Servicii VoIP, care pot oferi termina apelul.

4.Într-un apel sistem, GoIP acționează ca un dispozitiv pentru a iniția apelul funcției. De obicei, acest lucru se face în două moduri. Prima metodă este de a trimite un SMS cu apelat numărul de telefon la GoIP. La GoIP apoi trimite atât apelantului și apelare numere de telefon de la call back server pentru a finaliza funcția call-back. A doua metodă este de a apela GoIP și închide (cu apel de răspuns). GoIP trimite numărul de telefon al apelantului pentru apelurile server și înapoi apelul server de apeluri apelantului direct, astfel încât apelantul poate apoi formați un număr de telefon pentru a efectua un apel.

Etichete: sip gateway, VoIP GSM Gateway, VoIP Gateway, Ieftine sip gateway, De înaltă Calitate voip gsm gateway, China voip gateway Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate