2017 Bărbat din Piele Messenger Pungă, de sex Masculin trece Corpul Umăr, de Înaltă Calitate Bărbați Geanta de Voiaj Brown Genți de mână de Oameni de Afaceri de Marcă Sac

71.94lei


Bine ati venit la magazinul Meu 100% de Brand Nou 2017 Bărbat din Piele Messenger Pungă,de sex Masculin trece Corpul Umăr,de Înaltă Calitate Bărbați Geanta de Voiaj Brown Genți de mână de Oameni de Afaceri de Marcă Sac Dimensiuni: Lungime 22cm * Inaltime 26cm * Grosime 6 cm Stil: Moda de petrecere a timpului Liber sac de mesager de Culoare: Negru și Maro Kaki Utilizări: geantă de mână / messenger / Saci de Umăr /ambreiaj Greutate: 0.6 kg (aproximativ) cel Mai bun Meci: Complimente orice stil de rochie și pantofi de potrivire de culoare. Nota 1: 1 inch = 2,54 cm, 1cm = 0.39 inch Nota 2: s-ar putea fi ușor diferența de culoare, pentru că de setările monitorului. Nota 3: Cu diferența în metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți 1-3 cm în mărime de abatere.

Etichete: barbati din piele messenger pungă, piele messenger pungă, brand sac de mesager, Ieftine barbati din piele messenger pungă, De înaltă Calitate din piele messenger pungă, China brand sac de mesager Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate