DoreenBeads 5 Fire de Lumină de Cafea de Sticlă, imitații de perle Margele Rotunde de 4 mm( 1/8") Dia. 82cm lungime (B19055), yiwu

9.03lei


Transport Gratuit! 5 Fire de Lumină de Cafea din Sticlă Perle Imitație Margele Rotunde de 4 mm( 1/8") Dia. 82cm lungi Material: Sticla Dimensiune Aprox :4 mm( 1/8")

Dimensiune orificiu :1mm Grosime: 4 mm( 1/8")

de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.0393 inch Culoare Lumină de Cafea Cantitatea Vei primi 5 de acest produs la pretul de lista Nr. B19055 Notă. Fiecare fir este de 82cm lungime și are aproximativ 210 margele.

Despre NOI

Călătoria noastră de bijuterii de alimentare de afaceri a început în 2001 , când au fost doar 2 membri in echipa noastra. Acum ne-am dezvoltat de la o echipa cu mai mult de 300 de angajați în Asia , Europa și America . Și suntem mândri de a oferi margele si bijuterii Livrările către clienții din întreaga lume. Încă ne amintim cât de încântat când am primit prima comanda din 2001, care ne-a motivat să prețuim fiecare comanda de la tine.

Ca revenirea la posibilitatea de ai dat pentru noi, vom începe noastre de afaceri pe Vanzari-Cost.news de a oferi lucruri bune și servicii de la mai mulți cumpărători și mai mult.

Ambalare Detaliu

Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, când se ajunge la clienti la fiecare'hand.

Despre Transport

Metode de plată

Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Vanzari-Cost.news Escrow prin Visa , MasterCard , QIWI , Western Union , și Transferuri Bancare . Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.

Feedback-Ul Și Servicii Post-Vânzare

Este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Doar nu ezitați să ne contactați la prima dată când îndeplinească orice problemă, avem mai mult de zece ani de experiență valoroasă în acest domeniu, ca rezultat, putem rezolva orice problema pentru tine. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu. Ai încredere în noi, orice accidente vor fi rezolvate .

Etichete: margele de 4mm, margele rotunde, 4mm margele rotunde, Ieftin margele de 4mm, De înaltă Calitate margele rotunde, China 4mm margele rotunde Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate