10buc/pachet 10#-20# Origine jigging ajuta cârlig supraponderali cârlig barca jig momeală de pescuit linie frânghia jigging cârlig de pește combate

23.94lei


Atelierul nostru mecanic tensiunea de test video care arată, 14# poate suporta 14.6 KG forță statică de testare înainte de cârlig și coarda se rupe.

Origine Cârlig,cârlig de sârmă material de furnizor este Belgia Bekaert. calitatea este stabil,puternic și ascuțit.

10buc/lot, autentic Origine singur cârlig ghimpată,pene și frânghie assemly în China

cârlig Nr. 10#,11#,12#,13#,14#,15#,16#, altele(17#,18#,20#,vă rugăm să rețineți ne dimensiune la alegere),nr. 19#.

10# cârlig poarta lățimea este de 10mm;

11# cârlig poarta lățimea este de 11mm;

12# cârlig poarta lățimea este de 12mm;

13# cârlig poarta lățimea este de 13mm;

14# cârlig poarta lățimea este de 14mm(egal cu 1/0);

15# cârlig poarta lățimea de 15 mm(egală cu 2/0);

16# cârlig poarta lățimea este de 16mm;

17# cârlig poarta lățimea este de 17mm(egal cu 3/0);

18# cârlig poarta lățimea este de 18mm(echivalent cu 4/0);

20# cârlig poarta latimea este de 20mm(egal cu 5/0)

-dacă vrei ridicata (cumpara mai multe bucati) de la noi și nu știu cum să facă non-ordin de plată, vă rugăm să urmați acești pași Plasarea unei non-ordin de plată pe Vanzari-Cost.news este rapidă și simplă. 1) a Găsi elementele pe care doriți 2) Adăugați-le in Cosul de cumparaturi 3) Introduceți obligatoriu datele personale necesare 4) analizează și transmite ordinul 5) Așteaptă vânzător modifica/ajusta prețul pentru cumpărător 6) în cele din Urmă, face o plată valabilă, dacă puteți accepta vânzător este nou citat - vom ajusta prețul pentru cumpărător în termen de 2 zile lucrătoare pentru en-gros non-ordin de plată -Pentru cei obișnuiți non-ordin de plată (nu pentru en-gros), de obicei, vom ignora-le(ne ține strict un termen rezonabil de supraviețuire rata profitului), daca 2 zile lucrătoare încă nici o ajustare a prețului, cumpărătorul poate fie să facă o plată sau de a anula pentru ca el/ea place.

Din motive de securitate , vom accepta Vanzari-Cost.news Escrow -vă Rugăm să ne lăsați un mesaj sau o notă odată ce vă decideți să cumpărați produsele noastre pentru a verifica dacă avem stoc sau nu inainte de a plasa comanda, de obicei 99% avem stoc. -vom răspunde la cumpărător în termen de 12 de ore. -vă rugăm să asigurați-valide de plată, în termen de 3 zile

- Coletul va fi expediat în termen de 3 zile lucrătoare după plata. -Valoarea comenzii suma de mai sus 5USD ,ne vom folosi de repede înregistrate toate e-mail de metoda de transport cu număr de urmărire pentru livrare de colete, cum ar fi China Post Înregistrate Toate Mail, Vanzari-Cost.news Standard de Transport, E-pachete, Linie Specială-YW, Singapore Post,: serviciile de Finlanda, etc. -De obicei este nevoie de aproximativ 15-25days pentru colete de sosire, dacă se întâlnească cu forță majoră factori cum ar fi vremea rea, sărbătoare națională, sezonul de promovare, etc, acesta va avea nevoie de mai multe zile, dacă parcela de sosire expira 60days am promisiunea pe deplin returna.

•Când cumpărătorul a primit pachetul, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a semna chitanța. Vă rugăm să refuze să accepte, dacă veți găsi ambalaj deteriorat sau deschidere •Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați •Dacă ați primit un produs deteriorat, vă rugăm să furnizați fotografii de control și verificare, suntem siguri că ne va da un răspuns satisfăcător. •dacă ați găsit coletelor conținând mărfuri nu este pentru articol, vă rugăm să ne trimiteți bunuri poza cu greutate de imagine pentru investigația noastră. •Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați în primul rând.

Satisfactia clientului este foarte important . Dacă sunteți mulțumit cu obiectele primite, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv și 5 stele anticipativă. Sau vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta doresc a cumpara fericit!

Etichete: jig ajuta, jig cârlig, jig ajuta cârlige, Ieftine jig ajuta, De înaltă Calitate jig cârlig, China jig ajuta cârlige Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate