Smspade catifea Neagra curea la ham pentru penis artificial, reglabil femeia patrunde barbatul pantaloni pentru femei,sclavie restricții harnes transport gratuit

21.56lei


Aceasta curea este confectionata din foarte moale și netedă, catifea și reglabil material curele.

materialul este ajustat cu catarame pe ea ,așa că s-ar putea potrivi pentru aproape toți utilizatorii.

După cum ați putut vedea în imagine ,există 4 se fixează pentru a atașa un inel de cauciuc, care utilizate pentru a

țineți vibrator. și acolo sunt 2 plus inele de cauciuc care vă permit să utilizați diferite dimensiuni vibrator.

cele 3 inele sunt relativ 4.0 cm,4.5 cm și 5,0 cm.

Aceasta curea este bine asamblate, astfel încât este foarte ușor pentru tine de a pus-o doar ca un pantaloni.

PS:dacă aveți nevoie de mari dimensiuni curele,vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a face personaliza pentru tine .

Toate elementele vor fi livrate la adresa cumpărătorului cu frunze pe pagina de comanda. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri atunci când plata este efectuată cu succes

Uneori, data va fi amânată din cauza lipsei, cu toate acestea, va vom informa prin intermediul Vanzari-Cost.news mesaj de sistem,vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de la vânzător după ce a plasat comanda.

Atentie : nu Suntem responsabili pentru taxe vamale sau taxe. Cu toate acestea, vom minim pentru tine.

Vă rugăm, citiți despre această politică înainte de a returna orice produs.

Înainte de orice schimb,vă rugăm să ne contactați prin mesaj de sistem sau de asistență pentru clienți de e-mail. Unele informații suplimentare vor fi solicitate de la tine pentru a oferi.

Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.

În acest caz cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale. Garantam pentru fiecare client cu cea mai bună calitate și servicii.

Toate bunurile a trecut prin calitate stricte de testare pentru a se asigura că acesta este în stare bună înainte de nava.

În mod normal, noi oferim 3 luni garantie pentru toate mărfurile, în cazul în care elementele sunt defecte, ne informeze cu 3 zile dupa ce ai primit pachetul.

Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.

Pentru a menține controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Toate produsele sunt 100% noi si verificate.

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) cu un "POZITIV 5 STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm, să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să e-mail sau chat-ul de pe trade manager

Lucrăm de luni.-Sat. de la 9:00 la 18:00 Bei jing Timp.

Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. Vă rugăm să includeți numărul de articol sau numărul de ordine sau linkin toate comunicațiile.

Etichete: curea de sclavie, curea pe, curea la ham, Ieftine curea robie, Curea de înaltă Calitate pe, China curea la ham Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate