Noi T&E marca 5 X CR1616 BR1616 1616 3V BATERII cu LITIU

3.99lei


Noi T&E marca 5 X CR1616 BR1616 1616 3V BATERII cu LITIU

De asemenea, cunoscut ca :- CR1616 ECR1616 KCR1616 BR1616 LM1616 . 5 buc/blister card,1blister carduri,5pcs Vom trimis bateriile în 1-2 zile de e-mail de aer.

o cantitate mai mare pot obține mai multe reduceri! Suntem o baterii en-GROS,Dacă vrei să cumperi mai multe baterii vă rugăm să ne contactați. Modelul CR1616 Tensiune de 3V Norminal capacitate 65mAh Norminal curent de 0,1 Dimensiune Dia(mm) 16 Dimensiune Ht(mm) 1.6 IEC CR1616 JIS N/a Chimie Lithium MnO2 Dimensiuni N/a

Pret Si Referire La Costul De Transport Maritim

Suntem un en-GROS din china,și poate accepta orice cantitate de baterii ordine.Trimite modelul si cantitatea ,putem spune că prețul total. Putem trimite marfa la orice țări,shipcost din alte țări, vă rugăm să ne contactați.. TERMENI & CONDIȚII

1.Toate Produsele sunt de Brand Nou, nu a fost utilizat înainte.

2. Elementele vor fi trimise din străinătate. Clienții trebuie să se aștepte să fie percepute taxe de import. Asta este de a spune cele mai multe dintre articolele trimise de noi nu va fi perceput taxe de import. Indiferent de import a fost acuzat sau nu, pret de la noi sunt aproape cele mai competitive.

3. Toate vânzările sunt finale. Întoarcerea este acceptat pe bază de schimb numai. Dacă mărfurile ar trebui să fie defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.

4. În cazul în care partea lipsă sau parțial rupt, vă rugăm să ne informați în termen de 2 zile de la data primirii. Vom organiza re-expediere de lipsă sau rupte parte.

5.Elementul trebuie să fie returnate în ambalajul original și în stare NEFOLOSITĂ.

6.Bunurile trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

7. CLIENTUL TREBUIE SĂ VÂNZĂTOR DE E-MAIL PENTRU SCHIMB DE AUTORIZARE ÎNAINTE DE A SE ÎNTOARCE ELEMENT.

8.Transportul si manipularea taxele sunt nerambursabile.

9.Cumpărătorii plătesc pentru toate returnare/schimb transport & manipulare taxe.

10.Vă rugăm să ne e-mail dacă sunteți nemulțumit cu noi. Dacă ne dai un feedback negativ pe eBay înainte de a încerca pentru a rezolva problema, vom accepta acest lucru ca pe final la tranzacție.

LIVRARE

Toate bunurile vor fi trimise prin e-mail de aer din hong kong /china post.

De asemenea,putem trimite produsele prin EMS/TNT express,costul de transport va rugam sa ne contactati.

Etichete: Baterie cu litiu de 3v, 3v litiu, cr1616 3v baterie cu litiu, Ieftine 3v baterie cu litiu, De înaltă Calitate 3v litiu, China cr1616 3v baterie cu litiu Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate