Electric cu 4 Canale 433MHZ Usa de Garaj de la Distanță de Control Transmițător Duplicator Cod de Rulare față în Față Clonării Telecomenzii Universale

16.64lei


Electric cu 4 Canale 433MHZ Usa de Garaj de la Distanță de Control Transmițător Duplicator Cod de Rulare față în Față Clonării Telecomenzii Universale

* Duplicate Existente telecomenzi, cum ar fi Vehiculului sisteme de închidere centralizate, Mașină de uși de Garaj , porți Electronice, aparate Electrice, etc.

* Se poate copia cod fix,de Învățare,dar au nevoie de telecomanda originală poate lucra pentru a copia.

* Funcționează cu următoarele control de la distanță modul de chips-uri

2260(toți producătorii); 2262(Toți producătorii); PT2264, 5326(Toți producătorii);SC5262, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6012, HT6014, SMC918 serie, 527(Toți producătorii); 1527(Toți producătorii); 2240(Toți producătorii);

**** Atenție:original control de la distanță trebuie să fie capabil să lucreze și la fel ca noastre de control de la distanță cu frecvență vă Rugăm să rețineți: telecomanda folosi doar pentru o parte HCS200\\HCS201,HCS300\\HCS301 cod si nu pot copia de criptare codul de Rulare (cum ar fi:V2,a VENIT TOP-432NA),dacă nu puteți judecata,vă rugăm să contactați-mă,altfel nu vom fi responsabili pentru orice probleme atunci când primiți coletul.

*** Știu frecvența de transmisie de control de la distanță original (referindu-se la diagrama de mai jos)

Cum să știu chip model:

***Codul metoda de curatare:

Apăsați butonul de deblocare și blocare buton, în același timp(unele scoici sunt butonul sus și în jos butonul), după indicatorul LED clipește de trei ori, slăbiți oricare din butoane în timp ce celălalt este apăsat, apoi apăsați lansat trei ori butonul, LED-ul indicator va intra în rapid intermitent de stare. În acest moment toate datele de memorie este eliminate, curățate de control de la distanță nu va avea iluminat LED indicator indiferent ce buton apăsați.

***Copie metoda

O mână ține original controler de la distanță, în timp ce un alt păstrează copia de control de la distanță, cele două controale de la distanță ar trebui să fie plasate cât mai aproape posibil (situația ideală este de a pune cele două telecomenzi de pe desktop alături de distanță zero), respectiv apăsați în jos butonul de copiere, atunci când indicatorul LED clipește rapid după trei flash-uri, acest exemplar este de succes, altele cheie metodele de operare sunt aceleași. Un control de la distanță are o mai mică putere de emisie, astfel încât original control de la distanță ar trebui să fie plasat înapoi la copia de control de la distanță pentru a fi operat. Pentru prezența de zgomot, ar trebui să evite interferențele de a opera, în Cazul în care copia nu este de succes, ar trebui să copiez după compensare cod.

Vă Rugăm Să Rețineți:

* Când ajungi la articol,în primul rând aveți nevoie de Codul de curățare,apoi copiați.

* Condiția esențială pentru selectarea de la distanță de control: ati copiat de control de la distanță funcționează normal, cip este compatibil și frecvența este corectă.

* Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că ati copiat de la distanță de control frecventa de operare sau de a alege și de a cumpăra frecvență reglabilă tip de control de la distanță.

* Inainte de a cumpara, vă rugăm să confirmați dacă telecomanda poate fi copyed sau nu.

1* 433Mhz Controler de la Distanță(fără cutie de vânzare cu amănuntul și manual)

daca ai nevoie de manual,vă rugăm să contactați-mă,multe mulțumiri

1. Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. complet inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, atunci când plata;

2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!

3. Noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA TA,Multumesc.

**Din cauza la alt Computer afișa culori diferite,culoarea actural element poate varia ușor de la imaginea de mai sus. vă rugăm să prevaleze într-un fel,Multumesc

Atenție:

1. Produsele noastre de la Fabrică,astfel încât prețul este atât de mic , pleaes ai încredere în mine.

2.100% în condiții de siguranță, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare on-line. Cel de-al treilea de servicii de plată va asigura, de asemenea, că drepturile noastre.

3. Servicii excelente clientilor. Dacă aveți o întrebare pentru achiziția dvs., vă rugăm să chat cu noi on-line sau lăsați un mesaj, vă vom răspunde la tine în termen de 24 de ore(luni-sâmbătă)

4. Cum pentru transport,va vom trimite repede la tine,și dacă elementul nu a ajuns pe nomal timp. te rog nu deschide un litigiu și a plecat rău de feedback, contactați-mă în primul rând,vom verificat și prelungi timpul de livrare.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! Dacă aveți orice probleme de plată, vă rugăm să ne contactați. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați! 1.Am expediat toate elementele noastre world wide termen de 48 de ore de către EMS / DHL sau Hongkong Post / China Post, modul de transport maritim care va depinde de costul total. 2.Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată. 3. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat. 4. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Pentru a-ți plăti impozitul minim, vom declara ca "cadou" sau "proba" cu valoare scăzută.Dacă aveți orice nevoi speciale pe descriere, pls lasă Note în ordine.Noi nu umăr de orice taxe vamale din țara importatoare.

1.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii Inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. 2.Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără cost suplimentar, sau oferta de rambursare după ce Vom primi elementul defect. 3.Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar va trebui să plătească în plus transport

Etichete: față în față, usa de garaj de la distanță de control, duplicator de rulare cod, Ieftin față în față, De înaltă Calitate, usa de garaj de la distanță de control, China duplicator de rulare cod Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate