Ieftine ieftine+Nou Cald 3M PORTABLE NEON 3V BATERIE de EL FIR cu LED LIGHT BAR DECOR de ECHILIBRU/FLASH/STROBE Lampa Camping Decoratiuni

17.37lei


TSLEEN Ieftine+Nou Cald 3M PORTABLE NEON 3V BATERIE de EL FIR cu LED LIGHT BAR DECOR de ECHILIBRU/FLASH/STROBE Lampa Camping Decoratiuni

Caracteristici

100% de Brand nou!

Are consum redus de energie și o mai bună economisire a energiei effiencies.

Stabil puterea de intrare și de ieșire a fluxului luminos.

Produsele pot de ieșire stabil flux luminos, care garanteaza un efect vizual și de a reduce oboseala vizuala, astfel încât pentru a ajuta la protejarea vederii.

De înaltă calitate, nu numai că economisește energie, dar, de asemenea, prelungește durata de utilizarea a speranței de viață.

EL este un fir de sârmă subțire de cupru acoperite cu un fosfor care strălucește un 360 de grade neîntreruptă de lumină atunci când un curent alternativ este aplicat la acesta.

Este flexibil ca un strat subțire tub de neon care îl face ideal pentru flexibilă decor.

Acesta este mare pentru decor masina, petreceri, camping, bar decor și așa mai departe.

Lumina viața ta și distrează-te!

Caietul de sarcini

Material: Plastic

Diametru cablu: 2.3 mm

Lungime cablu: 3 metri

Temperatura de lucru: - 40°C la 80°C

Tensiune de intrare: 3V

Alimentat de: 2 x baterii AA (nu sunt incluse)

Culori: Ca imagini arată

Moduri: Constant pe/Lent intermitent/Strobe

Atenție 1.Adevărata culoare a luminii poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul din cauza diferențelor de monitori luminozitate! 2. Veți auzi scăzut "zi de zi..." sunet atunci când firele de lucru, fabricarea spus că e zgomot de curent.

Pachetul inclus

1 x EL Sârmă Lămpi

Etichete: el sârmă led, sârmă de condus, lumina de neon decoratiuni, Ieftin el sârmă led, Sârmă de înaltă Calitate led-uri, China lumina de neon decoratiuni Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate