Pat Agățat Sac de Depozitare Bumbac Nou-născut Pătuț Organizator Jucărie Scutec, buzunare pentru Patut, lenjerie de Pat Set Accesorii de pat este înconjurat

56.70lei


Descriere Produs

Pat Agățat Sac de Depozitare Bumbac Nou-născut Pătuț Organizator Jucărie Scutec, buzunare pentru Patut, lenjerie de Pat Set Accesorii

Produs :

Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.

Poate exista o mică diferență de culoare între fotografie și elementele.

În scopul de a face comanda duty-free sau impozit mai mic, vom declara ca "DARUL" cu valoare mai mică. Cu toate acestea, nu putem garanta nici un impozit și nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau importate fiscale.

Transport:

Cele mai comanda va fi livrat în termen de 1-3 zi lucrătoare după ce a primit plata.

Serviciul Standard este China Post Air Mail/Colet, 10-25 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări . De "Vânzător de metoda de transport", 20-40 de zile pentru a ajunge.

Federația rusă , de obicei, să ia aproximativ 20~40 de zile. Vă rugăm să permiteți un pic de întârziere.

Brazilia , de obicei, să ia aproximativ 38 de~90 de zile. Vă rugăm să permiteți un pic de întârziere.

De asistență pentru clienți:

Dacă aveți orice problemă cu produs sau serviciu, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: pat agățat sac de depozitare, patutul organizator, pat de copil agățat de stocare, De pat ieftine agățat sac de depozitare, De înaltă Calitate pat de copil organizator, China pat agățat Furnizori de stocare.


( 2 Rating )

Cantitate