MX1508 MX1508RX MX1208 MX1508BRX2 Motor drive IC SOP16

7.58lei


dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Dacă nu puteți găsi produsele de care ai nevoie în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați, vă putem oferi un citat.

Noul număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi urmărite numai înainte de a ajunge la aeroport din țara dumneavoastră, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail dacă doriți un complet de informații de urmărire.

Informații de urmărire de China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi verificați aici:

* Brand element nou ca imagine

* Dotat cu, punga cu bule si carton

* Fabricarea numai cele mai bune bunuri de consum și pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă.

* Livra bunuri pentru clienții noștri din întreaga lume cu viteză și precizie

* În scopul de a asigura comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.

* Se va livra elementele cât mai curând posibil după ce vom primi plata.

* Vanzari-Cost.news plata Siguranță nu va elibera de plată în contul nostru până după primirea comenzii, deci pls nu-ți face griji că vei pierde banii!

* Dacă vă decideți să cumpere, Pls plăti comanda în curând, atunci ne putem pregăti și livra un produs rapid, multumesc!

* Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, va rugam sa ne lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii.

* Vă rugăm să ne contactați lăsat orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Suntem mai mult decât fericit să răspundă la orice întrebări pe care le au.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Etichete: ic, ic cu mașina, ic 8, Ieftine ic, De înaltă Calitate ic cu mașina, China ic 8 Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate