BINYUXD Noi de Vara Marca de mari dimensiuni 3D cap de Lup T-shirt om guler rotund maneci scurte T-shirt pentru bărbați moda t-shirt mâneci scurte

17.73lei


Bine ati venit la magazinul nostru!

Scopul nostru este de a vă oferi de Înaltă Calitate și Preț Scăzut de Produse. Sperăm să continuăm pe termen lung relație de afaceri cu tine.

Noi credem că comunicarea este totul. Dacă aveți o problemă cu produsul nostru sau orice altceva, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, și vă rugăm să evidențiați toate 5 STELE pentru a ne dacă sunteți mulțumit :)

Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă înainte de a vă sunt de gând pentru a plasa o comanda. Ne exprimam speranta ca poti cumpara haine care se potrivește complet.

Dacă ai nevoie de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi prin managerul de vânzări sau trimite un mesaj, vă vom trimite quotaion în termen de 24 de ore din cauza diferenței de timp

Înălțime 175 cm Greutate 86 kg Dimensiuni 3XL Potrivit

Etichete: brand barbati tricou, mens de brand t camasa, moda barbati tricou, Brand ieftine barbati tricou, De înaltă Calitate mens brand t camasa, China bărbați de moda tricou Furnizori.


( 5 Rating )

Cantitate