3 Faza de Micro Brushless Mini Generator Eolian Generator de Mână DIY Motor 3-24V AC Cu Lampa Led Șirag de mărgele

12.57lei


Acest produs este un ac cu trei faze generator, poate fi arbitrar conectat cele două linii pot aprinde lampa LED șirag de mărgele.Acest produs este potrivit pentru micro wind power in miniatura hidraulice mână de fricțiune sistem de putere, cele trei faze ac de păr în școală SIDA modelul de predare. Caietul de sarcini: tensiune de Iesire : 3V-24V curent de Ieșire : 0.1 A-1A, putere Nominală : 0.5-12W Pachetul Include: 1 x Motor 1 x LED Notă: Lama nu este inclus

Dragi prieteni, în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari, Vanzari-Cost.news nu ne va permite trimite pachetul de nu sunt disponibile informații de urmărire de transport maritim metodă (cum ar fi China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, 4PX Singapore Post, OM Pro). Deci, vă rog, alegeți China Post Air Mail/Vanzari-Cost.news Standard de Transport maritim în cazul în care comanda mai mult de 5 dolari. Sau pls split comanda dumneavoastră, puteți trimite mai mult de 2 comenzi, asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari pentru a asigurați-vă că fiecare comandă mai puțin de 5 dolari, Rusia mai puțin de 2 dolari. Vă rugăm să alegeți China Post Air Mail/Vanzari-Cost.news Standard de Transport maritim, dacă doriți un complet de urmărire informații. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Dragă prietene, Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Multumesc pentru suport!

Etichete: Instrument De Piese & Accesorii, Ieftin Instrument Piese & Accesorii, 3 Faza de Micro Brushless Mini Generator Eolian Generator de Mână DIY Motor 3 24V AC Cu Lampa Led Șirag de mărgele.


( 0 Rating )

Cantitate