Noul Hot-12buc/Set Artist Nylon Perie de Păr Sfat Subliniat Șeful Vopsea Acuarelă, Guașă

12.05lei


Descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate Perie de nailon păr ar face nu fără stăpân sau răspândirea în timp ce pictura Perie părul rămâne moale și flexibilă după curățare Perie firele de păr să nu cadă după curățare Scurt mânere din lemn vă oferă mai mult control de perie în timp ce Pensule pictura-și păstreze forma și să păstreze lor de primăvară după curățare Pentru a curăța perii, doar rulați-le în apă caldă să se spele pe vopsea și de a folosi degetele pentru a ușor remodela fire de par perie Sepcification: Perie Nume : Pensule Pentru Pictura Perie de Par : Nylon Perie de păr Mâner : Lemn Dimensiune Perie : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12# Perie pentru :Ulei, Acrilic, Panza Pictura si alte pictura Perie de forma : Plat, Vârful de Culoare: Violet, Rosu Cantitate: 1 Set / 12 Buc Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Pachetul include: 12 x Nailon Păr Artă Pensule

Etichete: vopsea acuarelă, perie de nailon set, vopsea cu guașă, Ieftin vopsea acuarelă, De înaltă Calitate perie de nailon set, China vopsea cu guașă Furnizori.


( 0 Rating )

Cantitate