Set complet Laptop Autocolant pentru Xiaomi Mi Aer 12 13 Pro 15.6 inch Vinil Decal Laptop Piele, Capac de Protectie pentru Xiaomi Notebook Piele

68.31lei


Set complet Laptop Autocolant pentru Xiaomi Mi Aer 12 13 Pro 15.6 inch Vinil Decal Laptop Piele, Capac de Protectie pentru Xiaomi Notebook Piele

1. Compatibil pentru Xiaomi Aer 12 13 Pro 15.6 inch. 2. Elegant gama de autocolante disponibile pentru a personaliza laptop pentru Xiaomi 3. Ușor de Îndepărtat și nu lasă reziduuri. 4. De înaltă calitate de material de vinil. Tăiere gratuit și ușor pentru a lipi. 5. Nici lipici, nici o bulă, netoxic. Apă-dovada, rezistente la Ulei, Praf-dovada, Anti normal zero.

Ne accepte metodele de plată oferite de Vanzari-Cost.news Escrow de mai jos

1:Toate iterms va fi trimis în 1-3 zile lucratoare de la receptionarea integrală a plății,vă rugăm să păstrați un ochi pe aceasta din urma de urmărire

2:Ne va livra iterm prin China post,E-pachete,și etc. Dacă aveți orice cerință specială de la tine,pls lasa-ne in avans si vom ajusta legate de shippment conducere.

3:Suntem în imposibilitatea de a controla orice întârziere personalizat sau fiscale,și veți fi responsabil pentru orice taxe sau personalizate încărcător.

4:În scopul de a se asigura că primiți comanda cu traiff gratuit,ne declara cu valoare mai mică și scrie "cadou".Motivele lasa un mesaj daca ai nevoie de Inviice.

5:Dacă nu puteți urmări pachetul sau de a nu primi pachetul pentru o lungă perioadă de timp,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, în primul moment,ne va ajuta să urmăriți și consiliere actualizarea știri pentru tine,pls nu deschide dispute.Multe mulțumiri!

Dacă vă place produsul nostru ,vă rugăm să ne dea 5 stele pozitiva feedback-ul .Orice problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ și deschiderea litigiului,ne-ar dori să lucreze împreună cu tine cât mai curând posibil pentru a rezolva orice diferend.

Etichete: laptop autocolant, decal laptop, laptop piele, Laptop ieftin autocolant, De înaltă Calitate decal laptop, China laptop piele Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate