12mm metal buton comutator automat butonul de resetare instant-si revina impermeabil rugină-dovada roșu galben albastru verde alb negru

7.66lei


Nume: metal comutator buton

Tipuri de operatii: de la resetare (moment)

Gaura dimensiune: 12 mm

Shell material: cupru, nichel, plastic

Combinație comutator: 1 normal deschis

Forma capului: cap rotund

A36vdc comutator rating: 2

Grad de protecție: IP65

Temperatura mediului ambiant: - 20 grade Celsius - 55 de grade Celsius

Acest produs are șase tipuri de culoare pot alege, rosu, albastru, galben, verde, alb, negru, capul comutatorului este din material plastic și piese metalice alama placata cu nichel. Roșu și verde este foarte popular în piață.

plata:

Acceptăm plăți, după cum urmează.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată, puteți e-mail-mă prin e-mail și voi răspunde cât mai curând posibil.

transport:

Va vom trimite pachetul în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata este aprobat.

Vom folosi economiei globale de transport maritim, astfel încât nu putem oferi un număr de urmărire. Dacă aveți nevoie pentru a urmări de numere, trebuie să-mi spui și să plătească o suplimentare de $ 1.5. rog să fiu scuzat!

Sfârșit de săptămână sau de sărbători comenzile vor fi expediate luni sau în următoarea zi lucrătoare.

Dacă din stoc, avem nevoie de un pic de timp să se ocupe cu, ne va lăsa o notificare sau un mesaj.

Noi nu plăti taxele vamale colectate de la obiceiurile locale. Dacă tarifele, te rog, cumpărătorii plătesc, vă mulțumesc!

Timpul de livrare este numai pentru referință, uneori mai repede sau mai lent. Ca China Post nu este foarte stabil, ne vom ocupa de fiecare pachet cu promptitudine.

Timpul de livrare în următoarele țări diferite, este numai pentru referință, nu este garantat.

1: Statele Unite ale americii: 10-39 zile lucrătoare.

2: Canada: 15-55 zile lucrătoare.

3: țările Europene: 15-55 zile lucrătoare.

4: alte țări: 15-55 zile lucrătoare.

Metoda de transport maritim:

Noi folosim China Post Economiei par Avion în principal pentru a oferi pachetul.

Inlocuire / Schimb / Rambursare:

După primire, vă rugăm să verificați cu atenție ambalajul și articole. Dacă este deteriorat, vă rugăm să poză ca dovadă, și apoi contactati-ne pentru servicii post-vânzare.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face fiecare client mulțumit într-un mod rezonabil.

Dacă nu ați primit pachetul în timpul perioadei de garanție, vă rugăm să așteptați pentru mai mult timp. Pachetul poate fi întârziată prin e-mail pachet, astfel încât viteza de procesare este mai lent decât de obicei.

1: Vom accepta schimbul sau înlocuirea de elemente defecte în termen de 14-30 de zile sau dacă ați primit elementul greșit. Sau va putem returna banii.

2: Cumparatori care cumpara elementul greșit ar trebui să ne contactați imediat, dar dacă am trimite în elementul greșit și au nevoie de remediu,

Apoi, aveți nevoie să suporte toate costurile (inclusiv cele originale de transport, taxele de manipulare și a reveni costurile de transport, etc.)

3: Neconsolidat produs se întoarce primi 15% reaprovizionare taxă numai atunci când aceleași condiții se aplică și la noi. Cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim pentru a-l returna.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru magazinul nostru, deci, dacă există ceva care nu sunteți mulțumit sau nemulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când sunteți mulțumit.

Dacă sunteți mulțumit cu magazinul nostru, vă rugăm să dați alți clienți lauda.

Descrierea proiectului: 5 stele

Comunicare: 5 stele

Viteza de Transport: 5 stele

Etichete: comutator automat, Comutator, comutator de automatizare, Ieftine comutator automat, De înaltă Calitate comutator, China a comuta de automatizare Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate