Gratuit nava hexagon pumn de tăiere a hârtiei meserii album Relief dispozitiv copil poansoane cortador de papel S2934-8

25.19lei


hexagon pumn de tăiere a hârtiei meserii album Relief dispozitiv copil poansoane cortador de papel

Notă:

1) Selectați "1 buc 25mm": include doar 1 buc de 25mm pumn.

2) Selectați "1 buc 35mm": include doar 1 pc-ul de 35mm pumn.

3) Selectați "25 mm și 35 mm": acesta include 1 buc 25mm pumn + 1 pc 35mm pumn.

Taie Diametru: 25mm / 35mm

Material: ABS + Aliaj de Zinc

Pachet: 1 buc/opp sac

Descriere: Ideal pentru spuma EVA,crafting hârtie proiecte,note școlare și felicitări.

Decora școală, note și tag-uri cadou.

usor de manevrat cu o pârghie de acțiune perforare.

Pentru mai multe modele va rog lasă-mă să știu.Se amestecă diferite model

80-220g grosime de hartie si spuma este bine de a utiliza.

Notă: toate ambarcațiunile pumn de culoare va fi trimis în mod Aleatoriu.

Vreau alt model sau dimensiuni, vă rugăm să ne contactați. Multumesc.

1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .

2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vanzari-Cost.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Etichete: actele de, papel copii, Actele album, Ieftine actele de, De înaltă Calitate papel copii, China papel album Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate