Metalice de Transfer de Căldură de Vinil Fier Pe/de Căldură Apăsați T-shirt HTV de Tăiere Apăsați Film 20"x12" (50cm x 30cm) de Vânzare Fierbinte

32.85lei


Noi suntem sursa fabrică, în cazul în care dimensiunea de care produsul nu satisface cerințele dumneavoastră, puteți să ne contactați pentru dimensiunea de personalizare, pentru a negocia pretul!

Nume Produs:Metalic De Transfer De Căldură De Vinil

Tip de Material:PVC

Culoare:16 Culori pentru a Alege

Dimensiune: 20" x 12"(50cm x 30cm)

Caracteristică: Metalic de transfer de căldură de vinil flex oferă de înaltă lucioasă și efecte oglindă pe design.Efect metalic poate fi folosit pentru industria modei și de agrement. Nu ca multe alte companii, folosind EVA, etilenă, suntem folosind poliester hot-melt care este mai eficientă și nu prezintă nici un nocive majore material (ecologice). Durabilitate excelentă este cel mai mare merit al filmului și sublimare imprimare pe suprafața flex este posibil. Vă rugăm să rețineți că sublimare imprimare funcționează pe poli tesatura.

Cum să utilizați:

1.Proiecta o imagine pe care doriți cu ajutorul computerului, software-ul de proiectare.

2.Folosind un plotter mașină ,se taie în imagine în oglindă.

3.Buruieni inutile, film jurul imaginii.

4.puneți partea din față a imaginii în locul în care doriți să transferați de pe haina

5.Setați o căldură mașină de presă de la 150°C(302°F)la 160°C(320°F)

6.Apăsați-l doar pentru 5-15 secunde la presiune medie.

7.Atunci când este fierbinte,se scoate din poliester suport de film.

Notă:vă recomandăm să efectuați un test înainte de producție standard.

Notă:Datorită diffference între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!

Pachet:1x Metalice de Transfer de Căldură de Vinil

Cu cel mai mic pret, cea mai buna calitate, cele mai bune servicii feedback-ul clienților, HOHO întotdeauna aderă la client este calitatea lui Dumnezeu este primul principiu, astfel încât să cumpere restul a asigurat că, cu plăcută. Aceeași calitate, diferite este pretul, Cumpara mai mult preț mai favorabil, nu trebuie să pierdeți!

Etichete: de fier pe, fier pe vinil, fier pe vinil transferuri, Fier ieftin pe, Fier de înaltă Calitate pe vinil, China fier pe vinil transferuri Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate