Active Stylus Pen Capacitiv Touch Screen Sfat Pentru Teclast Tbook 10s 16 Putere X16 T8 T10 X2 X5 Pro 12 12 X3 Plus X98 Tableta Caz

102.57lei


Caracteristici ale acestui produs: pix Metalic (balonul rotund), nu trebuie să se schimbe, durabil, bine 1,3 mm, ultra lungă de viață, inteligent trezire hibernare, economisi energie, nu este nevoie de a instala orice software-ul, poate fi folosit direct!

Compatibile cu ecran tactil, capacitiv pen ecran, ecran IPS, etc., poate fi folosit în computere tableta, iPad, iPhone, NoteBook-uri, telefoane mobile, etc., și este aplicat sistemul iOS, Android system, Microsoft Windows10 sistem.

-------------------------------------------- De înaltă precizie de 1.3 mm Active Percepute Tactil Capacitiv Stylus Pen pentru iOS, Android, Microsoft Tablete PAD dispozitivele cu ecran tactil Descriere Produs: * Low REGLABIL SFAT Caracteristici: este noua facilitate pentru utilizator de a experimenta atingeți aparatul cu o gamă largă de compatibilitate. Nu se tem să-l folosească în orice moment al ecranului tactil. Destul de utilizator sunt, FOLOSIND ECRAN PROTECTOR SAU NU ( include sticla sau PET unul), pur și simplu a regla sfat pentru a permite scrierea de funcții, fără restricții. * Precis Punctul de Amendă Stylus Activ 1.3 mm tip oferă un realist pen-să-pad scris / desen experiență pe toate tablete și smartphone-uri. * Până la 12 ore de utilizare continuă după 30 de munits încărcare completă. Notă: Pentru performanțe optime, asigurați-vă că dispozitivul NU are un ecran protector de film de aplicat. * Stand-Alone Stylus Activ Design: NU BLUETOOTH DECOJIT SAU APP NECESAR. Și încă funcționează cu orice aplicație, inclusiv aplicații populare, cum ar fi ZoomNotes, Evernote, Hârtie de FiftyThree, Procrea, și multe altele. Caracteristică: * active stylus redefinește desen și scris pe tablete și smartphone-uri. * Active stylus se simte de fapt si scrie la fel ca un stilou, nu are nevoie de software-ul special, și funcționează cu orice iOS și mai interfața touch Android dispozitiv. * La 140 mm,9 mm în diametru și 1,3 mm sfat, active stylus se simte ca o adevarata pen. Alimentat de la a construi baterie, stylus activ oferă până la 12 ore de funcționare continuă latență-desen liber și scris. * Active stylus-ul nu se bazează în special de pre-instalat software-ul sau aplicații specifice. Cu un buton de comutare,se activează instantaneu pentru a lucra pe orice dispozitiv folosind tactil capacitiv. * Active stylus funcționează independent de software-ul special sau setări speciale în aplicații. Deci, practic, funcționează cu orice aplicație, inclusiv aplicații populare, cum ar fi ZoomNotes, Evernote, Hârtie de FiftyThree, Procrea, și multe altele. Caietul de sarcini: * Pen lungime: 140mm, Diametru: 9 mm, Pen sfat: 1.3 mm (bine)【pix Metalic, fără înlocuire, durabil】 * Material: aliaj de Aluminiu * Built-in baterie,Incarcare prin port USB Pachetul de Conținut: 1 x active stylus Pen 1 x cablu USB

Etichete: Tableta Touch Pixuri, Tableta Ieftina Atinge Pixuri, Active Stylus Pen Capacitiv Touch Screen Sfat Pentru Teclast Tbook 10s 16 Putere X16 T8 T10 X2 X5 Pro 12 12 X3 Plus X98 Tableta Caz.


( 2 Rating )

Cantitate