Bar Dentist Crocodil pentru Copii Cei Truc King-size Mușcături de Jocuri de Familie Gag Jucării Pentru Copii FSWOB

15.68lei


Acest produs este fara ambalajul original, pentru o mai bună protecție !!!

Numele element de crocodil Musca mana jucarii Articol Nr 00029 Element Dimensiuni 16 cm x 14 x 7 Pack Dimensiuni 17 cm x 15 x 8 Pack GREUTATE 0.2 kg

Caracteristică Minunat pui de crocodil musca degetul oh apăsați dinții de crocodil, unul dintre dinții din autoritatea oh, apăsat greșit crocodil cu gura mare va mint predispuse la un sunet aproape, să fie atent să taie degetele să muște oh, și de fiecare dată când plasarea de dinti va aleatoare transforma, foarte potrivite pentru părinți și copii a juca oh, într-adevăr este un pic sentimentul de inima! Funcția de Noroc metodă de testare:

Aligator capota în sus ridica la "click" doar sunet.

Gratuit pentru Cusatura dinți de lângă de cereale.

Suprastructura de crocodil pic off cu presa din care dinții.

4 fiecare dinte este norocul un test. Pot fi una sau mai multe persoane pentru a participa la joc, puteți personaliza jocul rezultatul de drum, potrivit pentru toate tipurile de întâlniri, KTV și în alte locuri.

Este potrivit pentru copii de peste 3 ani și jucării pentru adulți. Cu lumina, cu râsete.

Dinții de crocodil, noroc, bine, rău, atunci se va închide gura, și familia ta, prietenii, colegii de clasă să lucreze împreună pentru a încerca sentimentul de bataile inimii, creșterea sentimentele celuilalt. Specificatii Material:importate din plastic ABS, avirulent și inofensiv. Și prin calitatea

departamentul de inspectie de inspecție calificat determinare și de a obține recunoașterea de externe oameni de afaceri la domiciliu și larg și admirație.

Ambalare: cutie de culori

Etichete: gag jucarii, dentist crocodil, dentist crocodil joc jucărie, Ieftine gag jucarii, De înaltă Calitate dentist crocodil, China dentist crocodil joc jucărie Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate