2 buc/lot Artist Paleta de Pictura din Oțel Inoxidabil Cuțit Spatulă Pictură în Ulei Vopsea de Arta Ambarcațiunile Spatula de Metal Set Perfect (Plat+Sfat)

4.84lei


Face un Cadou Frumos pentru Artist în Viața ta

Caietul de sarcini: Obișnuit tip comun

Culoare: lemn de culoare

Material de Mâner: Lemn

Material de Lamă: Oțel Inoxidabil

Pachetul include:2x Paleta Spatula (1 apartament+1 sfat)

Caracteristici: de Înaltă calitate din lemn, materiale de înaltă calitate, preț accesibil, pictura necesar.

Utilizări: utilizat în Principal pentru preluarea de apă și praf de pigment pigment poate fi

îmbuteliată alege în cartușul de toner, setări personalizate, super practic!

Notă: Deoarece Rusia post de politici noi despre numele complet , pls fiecare cumpărător oferă numele tău complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare . Vă mulțumim pentru cooperare ! Metoda de plata se accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union. Termenii de livrare Standard de Servicii este China post airmail,în regim de Urgență Serviciul este China post EMS. Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul). Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere. Se întoarce Termen scurt nu Ne permite restituiri sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.

Etichete: Seturi De Artă, Ieftine Seturi De Artă, 2 buc/lot Artist Paleta de Pictura din Oțel Inoxidabil Cuțit Spatulă Pictură în Ulei Vopsea de Arta Ambarcațiunile Spatula de Metal Set Perfect (Plat+Sfat).


( 4 Rating )

Cantitate