Controler de viteză ESD5500E unele piese Realizate în Germania Garantam 18month

194.21lei


Viteza unitate de control ESD5500E

Descriere

PER5500E

Descriere---- La PER5500E Serie de viteză unitatea de control este un aparat electronic proiectat pentru a controla viteza motorului cu rapid și precis de răspuns tranzitoriu modificări de sarcină.

Izocrone Funcționare/de Echilibru, de Stabilitate---- +/-0.25% sau mai bine

Aprovizionare----12 sau 24 VDC Sisteme de Baterii(tranzitorie&tensiune inversa protejate)

Consumul de energie----50 ma continuă în plus acutator curent

Maximă de Acționare de Curent la 25celsius (77celsius F)----10 Amperi continuu

Cumpărătorii Internaționale Notă:

1. Elementele sunt expediate din china.

Va vom trimite coletul prin China e-Mail Înregistrată Post sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,

majoritatea țară vor sosit coletul la 10-25 de zile.

De asemenea,putem trimite produsele prin China express sau China EMS ,DHL,cel mai țară vor sosit coletul în 7-15 zile lucratoare.costul de transport va rugam sa ne contactati.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

Vă rugăm să ne contactați în termen de o lună în cazul în care elementul nu este de ajuns.

2).Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3.Toate ordinele de obicei, expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la plata primi eliminate.

4. Am doar nava a confirmat adresa furnizată de Vanzari-Cost.news. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vanzari-Cost.news se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze la

5. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

6. Ne va livra la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât Vanzari-Cost.news adresa de livrare. Elementele pot fi combinate într-o singură factură, dar total taxa de transport va fi suma dintre fiecare element de transport și taxa de manipulare.

Politica De Returnare

·Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă puteți întoarce/schimb in 14 zile cu plin de bani rambursare (cu excepția de transport maritim), atât timp cât produsele sunt în forma originală. vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul am o restituire sau de schimb la tine . Returnat trebuie să fie în starea inițială.

·Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.

Contactati-NE

1. Satisfactia clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție.

2. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil. Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de a licita! Multumesc.

3. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Vanzari-Cost.news. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.

Mult Noroc și Au o experiență de cumpărături frumos! Păstrați legătura și sperăm să te văd din nou în curând

Etichete: controler de control, controler de viteza, Ieftine de comandă, De înaltă Calitate, controler de viteza.


( 2 Rating )

Cantitate