Pasăre craniu pandantiv oțel Titan colier moda bijuterii om gotic rock rece petrecere punk Accesorii de calitate de top Transport Gratuit

19.95lei


sta

salut prieteni, bine ati venit ,au o bună perioadă fericită aici :) atunci cand faci comanda , în cazul în care elementul a diffirent culori, vă rugăm să lăsați un mesaj despre culori și cantitatea pe care îl alegeți în ordine. toate bijuteriile pot fi amestecate în orice culoare și cantitate la un Pachet pentru a trimite. Bine ati venit pentru a avea o privire în jur și alege mai mult, dacă doriți. dacă amestecate pentru a cumpara,puteți face clic pe "adauga in cos",atunci când în final a cumpăra toate, apoi faceți clic pe "view shipping cart" și apoi faceți clic pe" cumpara toate". dar nu-l plătească.apoi i se va schimba costul total pentru tine, după acest lucru, atunci veți plăti. faceți clic pe "adauga in cos"---unul câte unul, lăsați mesaj în web care culoarea și cantitatea,voi verifica și trimite apoi ca culoarea și quanlity de fiecare element.dacă totalul bun este costul este de peste $200 poate gratuit livrare rapida cale.

pasăre craniu pandantiv oțel Titan colier moda bijuterii om gotic rock rece petrecere punk Accesorii de calitate de top Transport Gratuit

Lanț:aproximativ 60cm lungime

2,5 mm grosime (otel) brid dimensiune pandantiv: 33 * 14mm calitate de top !! Oțel titan!! nu va dispărea pentru totdeauna!!

Etichete: accesorii de moda, accesorii de moda, colier din oțel, Ieftin accesorii de moda, De înaltă Calitate accesorii de moda, China oțel colier Furnizorilor.


( 1 Rating )

Cantitate