Creative Cat de Perete Autocolant 3D Animal Decor de Perete Autocolant Dormitor Camera Copiilor Decor de Perete Poza Pisica Drăguț Autocolante de Perete

3.63lei


Creative Cat de Perete Autocolant 3D Animal Decor de Perete Autocolant Dormitor Camera Copiilor Decor de Perete Poza Pisica Drăguț Autocolante de Perete

Transport 1. Toate comenzile vor fi livrate în termen de cel promis de timp de procesare. 2. Pentru a ajuta cumpărătorii de a reduce sau de a evita taxe vamale, vom scrie la USD1-10 / bucată preț valoare de pe factura. Dacă aveți orice sugestie, vă rugăm să lăsați o notă la comanda. 3. Taxe vamale ar trebui să fie plătite de către cumpărător, vânzătorul poate nu suporta orice Taxe Vamale. 4. Zonă de la distanță: De zonă de la Distanță, DHL / Fedex / UPS / TNT va taxa suplimentar "Zonă de la Distanță, Taxă", vă rugăm să înțeleg. 5. Timp de livrare: SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, multumesc! Politica De Returnare 1. Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici. 2. Oferim rambursare completă, dacă produsul are probleme de calitate. 3. Dacă nu este mulțumit cu orice întrebări despre produsele noastre, în plus față de calitatea produselor, vrei pentru a schimba elementele sau returna produsele. 4. Tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. Feedback-ul și Atenție 1. Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 2. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult!

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Etichete: Autocolante De Perete, Ieftine Autocolante De Perete, Creative Cat de Perete Autocolant 3D Animal Decor de Perete Autocolant Dormitor Camera Copiilor Decor de Perete Poza Pisica Drăguț Autocolante de Perete.


( 2 Rating )

Cantitate